Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βουλή: Στα χαρακώματα αυτή την ώρα Μητσοτάκης- Τσίπρας

Στο βήμα αυτή τη στιγμή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απαντά στις ομοβροντίες του Αλέξη Τσίπρα που μίλησε πρωτύτερα στο πλαίσιο συζήτησης της Εθνικής Αντιπροσωπείας για την αστυνομική βία.

Ο κ. Τσίπρας αφού εξέφρασε την συμπαράστασή του σε όσους έπεσαν θύματα αστυνομικής βίας αλλά και την συμπαράσταση στον αστυνομικό που τραυματίστηκε από επίθεση χούλιγκαν, στη συνέχεια σημείωσε ότι «είναι ευθύνη της κυβέρνησης να εξασφαλίσει την ασφάλεια πολιτών και αστυνομικών» εξαπολύοντας δριμύτατη επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Αντί να κατανοήσετε ότι προκαλείτε εσείς αυτή την οργή καταφεύγετε στην καταστολή καθώς έχουμε τάγματα εφόδου της αστυνομίας να κακοποιούν νέους επειδή βγήκαν μια βόλτα στην πλατεία της γειτονιάς και δημιουργείτε την εντύπωση κατάστασης πολιορκίας στις γειτονιές σας» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε:

«Δεν είχατε την ευθιξία να αναλάβετε μέρος της ευθύνης γιατί την ώρα που επιβάλετε δυσβάσταχτα πρόστιμα δείχνετε την αλαζονεία με βόλτες στην Πάρνηθα και το γλέντι στην Ικαρία».

«Δεν είναι η οργή των μπαχαλάκηδων είναι η οργή των νοικοκυραίων, αυτή να φοβάστε».

Από την πλευρά του ο κ. Μητσοτάκης του καταλόγισε την ευθύνη ότι είναι πίσω από τις επικίνδυνες την εποχή του ιού, συγκεντρώσεις, υπενθυμίζοντάς του ότι προ καιρού είχε πει ότι δέχεται το ρίσκο της μετάδοσης του ιού κατά τη διάρκεια των συγκεντρώσεων.

Αυτή τη στιγμή η συζήτηση είναι σε εξέλιξη με τον πρωθυπουργό στο βήμα και αναμένεται η δευτερολογία του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή