Βράβευση των μαθητών του Δήμου Πύλης

Ο Δήμος Πύλης βράβευσε τους Επιτυχόντες μαθητές που πέτυχαν στα Ανώτατα Ιδρύματα της Χώρας του Σχολικού Έτους 2018-19 από το Λύκειο Πύλης.

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή ώρα 18.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης,η Βράβευση των μαθητών του Δήμου Πύλης από τον Δήμο Πύλης τιμώντας τους έτσι για την επιτυχία τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του Σχολικού Έτους 2018-19, στις Ανώτατες Σχολές της Χώρας.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Δήμαρχος Πύλης καλωσορίζοντας τους Επισήμους και τους παρευρισκόμενους, απευθύνθηκε στους μελλοντικούς Σπουδαστές και φοιτητές που πετύχατε στα Ανώτατα Ιδρύματα της χώρας καλωσορίζοντας τους στην τελετή βράβευσης.

Συνεχίζοντας ο κ. Μαράβας συνεχάρη και τους παρευρισκόμενους γονείς για την συμβολή τους στην επιτυχία των παιδιών τους, χαρακτηρίζοντας τους ήρωες.

Σαν Τοπική Αυτοδιοίκηση στεκόμαστε δίπλα σας σε όλες τις δραστηριότητες σας.

Τελειώνοντας ο κ. Δήμαρχος τόνισε,Αγαπητά παιδιά είστε οι πρεσβευτές του Δήμου μας και αποτελείται το παρόν και μέλλον του Τόπου μας.

Χαιρετισμό έκαναν ο Υφυπουργός κ. Κων/νος Σκρέκας, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Πύλης Δημήτριος Κατσαρός, οι Βουλευτές κ. Αθανάσιος Λιούτας,η κ. Κατερίνα Παπακώστα, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Ντίνος Μπάρδας, ο Διευθυντής του Λυκείου Πύλης κ. Δημήτριος Μαγγούτης.©2023 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή