Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βραβεύτηκαν τα καταστήματα και η οικία με τον καλύτερο στολισμό στα Τρίκαλα

Τη συμβολή πολιτών και καταστηματαρχών για την ενίσχυση του ρόλου της «πρωτεύουσας των Χριστουγέννων», επιβράβευσε ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου. Την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023 και αφού ο 11ος Μύλος των Ξωτικών ολοκληρώθηκε με μέγιστη επιτυχία, η επιτροπή που συστάθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων επέλεξε την καλύτερα στολισμένη οικία και τις καλύτερα στολισμένες βιτρίνες καταστημάτων.

Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν:
Καλύτερος στολισμός οικίας: Γεώργιος Παπαποστόλου
1ο βραβείο καλύτερου διάκοσμου καταστήματος: Ελενα, Νικολέτα, Δώρα Κόρδα (κομμωτήριο)
2ο βραβείο καλύτερου διάκοσμου καταστήματος: Χριστίνα Αλιμπράντη («Σαν Παραμύθι» κατάστημα με είδη βάπτισης, γάμου και δώρων)
3ο βραβείο καλύτερου διάκοσμου καταστήματος: Καλλιόπη Κουτή («Πινόκιο», κατάστημα παιδικών ειδών) – το παρέλαβε ο κ. Βασίλης Κουτής
3ο βραβείο καλύτερου διάκοσμου καταστήματος: Λιακοπούλου Κατερίνα («niiθ» showroom) – λόγω απουσίας θα το παραλάβει εντός των ημερών.

Η επιτροπή αποτελούταν από μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων και του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων. Ο κ. Παπαστεργίου τόνισε τη σημασία μιας όμορφης στολισμένης πόλης, που ήταν πόλος έλξης και αυτά τα Χριστούγεννα για εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες/τριες από την Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Η σχετική συζήτηση περιστράφηκε στην επιτυχία του Μύλου των Ξωτικών, αλλά και στον ειδικότερο ρόλο, συνεργασία, συμβολή και προσπάθεια των καταστηματαρχών για την πρωτεύουσα των Χριστουγέννων.

Από τον Δήμο Τρικκαίων παραβρέθηκαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Σοφία Αλεστά και Μιχάλης Λάππας και η τ. αντιδήμαρχος Εφη Λεβέντη. Τον Εμπορικό Σύλλογο Τρικάλων εκπροσώπησαν οι κ. Σοφία Κωστούλα – Βλόντζου και Τζίνα Μπέη

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή