Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βραβεύτηκε από τον Τοξότη Λάρισας ο Θανάσης Παιδής

Σε μια εκδήλωση με έντονο αθλητικό χρώμα, όπου κυριάρχησε η θερμή ατμόσφαιρα, παραβρέθηκε ο πρ. Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Πολιτισμού, Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας, Θανάσης Παιδής…

Η ομάδα ΠΑΟ «Τοξότης 1943» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, παρουσία της Διοίκησης, των ποδοσφαιριστών, συμπολιτών που βρίσκονται κοντά στο σωματείο το οποίο έχει ιστορία 80 ετών.

Όπως ήταν αναμενόμενο στις συζητήσεις κυριάρχησαν τόσο οι στόχοι της ομάδας για την τρέχουσα αθλητική περίοδο, όσο και οι αναφορές στο παρελθόν τις οποίες έκαναν παλαιοί ποδοσφαιριστές που τίμησαν με την παρουσία τους τον Τοξότη.

Ο Θανάσης Παιδής είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές με τον πρόεδρο Γιώργο Κοσμίδη και με την μεγάλη «οικογένεια» του Τοξότη Λάρισας, καθώς στηρίζει σταθερά την ομάδα σε όλα της τα βήματα.

Στο πλαίσιο αυτό ο Θανάσης Παιδής βραβεύτηκε για την προσφορά του, καθώς το σωματείο αναγνωρίζει την έμπρακτη παρουσία στο πλευρό της ομάδας.

Σε δήλωσή του ο Θανάσης Παιδής επισημαίνει τα εξής:

«Με ιδιαίτερη χαρά δέχθηκα την τιμητική βράβευση από την ιστορική ομάδα του Τοξότη Λάρισας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο Γιώργο Κοσμίδη και τα μέλη της Διοίκησης του αθλητικού σωματείου για την δική τους ουσιαστική προσφορά στην ομάδα.

Με αυτόν τον τρόπο συνεχίζεται η πορεία που ξεκίνησε πριν από 80 χρόνια, γράφοντας λαμπρές σελίδες στην ιστορία του τοπικού ποδοσφαίρου.

Δηλώνουμε πως θα συνεχίσουμε να είμαστε πάντα κοντά στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, στηρίζοντας τις προσπάθειες αθλητών και παραγόντων.

Ο συγκεκριμένος χώρος έχει μεγάλη σημασία για τις νέες και τους νέους, καθώς δίνονται δυνατότητες άθλησης σε οργανωμένο περιβάλλον που αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή. Συνάμα ο ερασιτεχνικός αθλητισμός είναι φυτώριο από το οποίο αναδεικνύονται ταλέντα, τα οποία εξελίσσονται σε αθλητές που μας κάνουν υπερήφανους με τις επιδόσεις τους.

Υπερήφανους μας κάνει με την ιστορία και την πορεία του ο Τοξότης Λάρισας, τον οποίο θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις» υπογραμμίζει κλείνοντας ο Θανάσης Παιδής.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή