Βραζιλία: Έμαθε ότι την απάτησε με την ανήλικη ανιψιά της και του το ‘κοψε!

Μετά από χρόνια είναι και πάλι ερωτευμένοι

Ο Γκιλμπέρτο Νογκέιρα, ένας 39χρονος άνδρας από τη Βραζιλία, θα ήταν παντελώς άγνωστος αν όλα κυλούσαν φυσιολογικά στην καθημερινότητά του. Έγινε όμως παγκοσμίως γνωστός εξαιτίας μιας παράνομης πράξης του, να απατήσει τη σύντροφό του με την ανήλικη ανηψιά της. 

Σε κάθε γωνιά της Γης φιλοξενήθηκε η είδηση ότι η Νταϊάν ντος Σάντος πήρε μια πολύ σκληρή απόφαση. Μια απόφαση που στην ίδια κόστισε την ελευθερία, μια και μπήκε στη φυλακή και στον 39χρονο μια μακρά περίοδο με χειρουργικές επεμβάσεις, που πάντως δείχνει να έχει αποτέλεσμα, με δεδομένο ότι του τοποθετείται εμφύτευμα και μάλλον θα είναι και πάλι λειτουργικός. 

Οι δυο τους επρόκειτο να παντρευτούν ωστόσο λίγο πριν ενώσουν τις ζωές τους, ο Νογκέιρα απάτησε την Νταϊάν. Και μάλιστα με ανήλικη συγγενή της. Για να τον εκδικηθεί, τον κάλεσε για μια καυτή ερωτική βραδιά, τον έδεσε, έκοψε με ένα ξυράφι το μόριό του, το πέταξε στη λεκάνη και τράβηξε το καζανάκι. Μάλιστα πριν το πετάξει μια για πάντα, έβγαλε μια φωτογραφία και την έστειλε στους συγγενείς του μέσω WhatsApp.

Η νεότερη εξέλιξη αε αυτή την ιστορία είναι ότι ο Νογκέιρο έστειλε γράμμα στην πρώην σύντροφό του στη φυλακή για να μάθει πώς είναι. Σύμφωνα με το pride.gr, η τελευταία απάντησε και έτσι οι δυο τους ξεκίνησαν να επικοινωνούν τακτικά με την O-Globo να δημοσιεύει επιστολή της 34χρονης που λέει: 

«Θέλω να ξέρεις ότι σε συγχώρεσα και ζητώ να με συγχωρέσεις και εσύ και οι δικοί σου». 

Η απάντηση «αν μπορούσα θα άλλαζα θέση μαζί σου επειδή η αγάπη μου για εσένα υπερβαίνει την τραγωδία που συνέβη στη ζωή μας» επιβεβαίωσε ότι ο Νογκέιρα είναι έτοιμος για επανασύνδεση. Κι αν δεν έχετε πειστεί, ίσως σας αλλάξει γνώμη η δήλωση «είναι μια υπέροχη, τρυφερή γυναίκα που με αγαπά».

Trikalanews
Author: Trikalanews

Share:
Το πάρκο του Αη Γιώργη: Ο πράσινος πνεύμονας των Τρικάλων για αναψυχή και άθληση

Το πάρκο του Αη Γιώργη: Ο πράσινος πνεύμονας των Τρικάλων για αναψυχή και άθληση

Το πάρκο του Αη Γιώργη στα Τρίκαλα αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς για τους κατοίκους της πόλης, προσφέροντας …
Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Κατσαρός

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Κατσαρός

Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε την απώλεια του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και φίλου, Δημήτριου Ξεν. Κατσαρού …
Λαρισαίοι Πρωταθλητές Ρομποτικής Συνάντησαν τον Δήμαρχο Λαρισαίων

Λαρισαίοι Πρωταθλητές Ρομποτικής Συνάντησαν τον Δήμαρχο Λαρισαίων

Σε μια θερμή συνάντηση με τον Δήμαρχο Λαρισαίων, Θανάση Μαμάκο, βρέθηκαν τρεις νεαροί Λαρισαίοι πρωταθλητές Ρομποτικής λίγο πριν αναχωρήσουν για …
Θεσσαλία: Εξέλιξη της επιζωοτίας της πανώλους των μικρών μηρυκαστικών

Θεσσαλία: Εξέλιξη της επιζωοτίας της πανώλους των μικρών μηρυκαστικών

Οι νέες ζώνες προστασίας και επιτήρησης και τα μέτρα που λαμβάνονται για τις μετακινήσεις των ζώων …