Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βρέθηκε η Μόκα!

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της σκυλίτσας που ακούει στο όνομα Μόκα, αλλά και ολόκληρης της οικογένειας των ιδιοκτητών της που την αναζητούσαν εναγωνίως, καθώς το σκυλάκι βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία του. Ακολουθεί το συγκινητικό μήνυμα της οικογένειας:

Β-Ρ-Ε-Θ-Η-Κ-Ε!!!!!! Η Μοκίτσα και όλοι εμείς που την λατρεύουμε θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας για την άμεση ανταπόκριση που είχε η προηγούμενη ανάρτηση που έγινε σήμερα το πρωί όταν έφυγε μέσα από την αυλή μας.

Ευχαριστούμε για όλα τα τηλέφωνα, τις κοινοποιήσεις και τα άπειρα μηνύματα. Ευχαριστούμε τα τοπικά σαιτ που έκαναν όσο πιο άμεσα την ανάρτηση με αποτέλεσμα να βρει απο εκεί μια υπέροχη κυρία τα τηλέφωνά μας και να μας ειδοποιήσει πως βρισκόταν κάτω από το σπίτι της.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και την τροχαία Τρικάλων η οποία είχε καταγράψει το συμβάν έπειτα από ένα μικρό ατύχημα που είχε μια κοπέλα με το αυτοκίνητο της όταν η Μοκίτσα πετάχτηκε φοβισμένη στον δρόμο, αλλά και την ίδια που κάλεσε άμεσα για να ενημερώσει!

Ευτυχώς, μετά την επίσκεψη στον κτηνίατρό μας είναι μόνο ένα μικρό χτύπημα στο ποδαράκι της. Μας συγκίνησε τρομερά η προσπάθεια που κάνατε όλοι. Να είστε καλά μέσα από την καρδιά μας! Ευχαριστούμε που την φέρατε πίσω στο σπίτι μας

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή