Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χάλκινο μετάλλιο και αρκετά πλασαρίσματα, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα οι παίδες του ΑΠΣ Τρίκαλα!

Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 16/03/2019 στις Σέρρες  το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων 2019 με τη συμμετοχή και του συλλόγου μας με τους παρακάτω αθλητές:
 
1. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ 65 kgr
2. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ 71 kgr
3. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΡΥΣΟΜΑΛΟΣ 71 kgr
4. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ 71 kgr
5. ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ 80 kgr
6. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΑΛΑΝΙΚΑΣ 80 kgr
 
Έπειτα από πάρα πολύ καλή εμφάνιση ο  ΚΩΝ/ΝΟΣ  ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ κατέκτησε την τρίτη θέση στην κατηγορία των 65 kgr.
 
Οι άλλοι αθλητές μας έπειτα από εξαιρετικές αποδόσεις κατέκτησαν τις εξής θέσεις:
 
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ  9ος στα 65 kgr, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ 7ος στα 71 kgr, ΧΡΥΣΟΜΑΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 8ος στα 71 kgr, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ 12ος στα 71 kgr και ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΑΛΑΝΙΚΑΣ 10ος στα 80 kgr
 
Στη σειρά των πολλαπλών δράσεων και των αγωνιστικών επιτυχιών του συλλόγου προστίθενται για φέτος ακόμη δυο μετάλλια και αρκετά πλασαρίσματα σε πανελλήνιους αγώνες.  
 
Ο ΑΠΣ στην προσπάθειά του να συνεισφέρει τόσο στην αθλητική όσο και στην κοινωνική ζωή των παιδιών, συνεχίζει να διοργανώνει και να συμμετέχει σε δράσεις, οι οποίες έχουν σαν στόχο την αναζήτηση της ομορφιάς του αθλητισμού μέσω της συμμετοχής καθώς και την αυτονόητη διασύνδεση του αθλητισμού με τον πολιτισμό και την κοινωνική προσφορά. 
 
Η υπεροχή είναι μέρος της ευρύτερης αυτής παιδείας την οποία προσπαθεί να αποκτήσει ο νέος. Η υπεροχή σχετίζεται με τον τρόπο που αγωνίζεται κανείς, άσχετα αν στο τέλος είναι νικητής ή όχι. Η νίκη δεν αποτελεί πλέον κριτήριο υπεροχής. Σημασία έχει η συμμετοχή, η καλή διαγωγή και η επίδειξη του αθλητικού πνεύματος. 
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή