Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ξανά στη «μάχη» ο …αεικίνητος πρόεδρος της Πύρρας

Η αγάπη για το χωριό του δεν τον αφήνει σε ησυχία. Χειμώνα καλοκαίρι θα τον βρεις εκεί, να …μάχεται και να προσπαθεί να δώσει λύσεις σε κάθε πρόβλημα και υλοποιήσει κάθε αίτημα των συγχωριανών του.

Ο λόγος για τον πρόεδρος της Πύρρας, ο οποίος και σε αυτές τις εκλογές ρίχνεται στη «μάχη» μαζί με τον Κώστα Μαράβα.

Σε δήλωσή του, αναφέρει τα εξής:

Μετά απο πολλή σκέψη και έντονων παροτρύνσεων των συγχωριανών μου,αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου στην διάθεση τους.

Η υποψηφιότητα μου στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου σηματοδοτεί την αγωνία μου για την πορεία του χωριού μας την επόμενη μέρα.

Γνωρίζετε πολύ καλά τη διαδρομή μου αφού με έχετε τιμήσει επανειλημμένως με την ψήφο σας και χρόνια τώρα υπηρετώ πιστά το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Κι όλα αυτά πάντα με χαμηλούς τόνους, χωρίς τυμπανοκρουσίες που σαφώς και δεν ωφελούν πουθενά.

Η απόφαση μου να διεκδικήσω εκ νέου την προεδρία του χωριού, οπλισμένος με υπομονή, θέληση και διάθεση να συνεχίσω το έργο μας με τον  Δήμαρχο μας κ. Κωνσταντίνο Μαραβα αποτελεί για μένα απόφαση ευθύνης, δέσμευση συνέπειας και αυτονόητη κίνηση ανιδιοτελούς προσφοράς προς τους συγχωριανους μου και το Δήμο γενικότερα.

Με ειλικρίνεια και εντιμότητα ζητάω την ψήφο σας για να συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε. Μαζί θα παλέψουμε και θα συνεχίσουμε να χτίζουμε το χωριό που οραματιστήκαμε. Μαζί θα δώσουμε τη μάχη της εκλογικής αναμέτρησης

Ήδη τα κελεύσματα των συντοπιτών μου είναι πολλά, πολλή μεγαλύτερη ωστόσο είναι η θέληση μου. Μια θέληση που πηγάζει από την αγάπη μου για το χωριό που γεννήθηκα, μεγάλωσα και δεν το αποχωρίζομαι.

Με ολόψυχη εκτίμηση,

Αποστόλης Γιώτας

Πρόεδρος Τ.Κ Πύρρας

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή