Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ξανά εκτός λειτουργίας ο αξονικός τομογράφος του Νοσοκομείου Τρικάλων

Απίστευτη ταλαιπωρία για τους ασθενείς που κάνουν …βόλτες στη Θεσσαλία  

Εδώ και τρεις περίπου ημέρες βρίσκεται ξανά εκτός λειτουργίας ο αξονικός τομογράφος, αφού έχει καεί μια πλακέτα, με την επιδιόρθωση του να εκτιμάται ότι θα γίνει αύριο Παρασκευή.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι ασθενείς να επιδίδονται σε μια απίστευτη ταλαιπωρία, που αναγκάζονται να μετακινούνται από Νοσοκομείο σε Νοσοκομείο για να υποβληθούν στις εξετάσεις που χρήζουν.

Η κατάσταση όμως βγήκε εκτός ελέγχου χθες, αφού οι ασθενείς του ΓΝΤ που χρειάστηκαν  ιατρικές υπηρεσίες αξονικού τομογράφου, κανονικά έπρεπε να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο Καρδίτσας.

Έλα όμως που το Νοσηλευτικό Ίδρυμα του γειτονικού Νομού, ενώ εφημέρευε δεν είχε τεχνικό και …έκλεισε, με συνέπεια να μείνει ολόκληρη η Δυτική Θεσσαλία χωρίς αξονικό τομογράφο.

Η ταλαιπωρία όμως για τους ασθενείς, δεν τελείωσε εκεί. Μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου και εκεί ο αξονικός τομογράφος ήταν …off.

Η …βόλτα για τους ασθενείς συνεχίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου είναι ευκόλως αντιληπτό ότι γινόταν ένας ..πανζουρλισμός, με το νοσηλευτικό Ίδρυμα να καλείται να εξυπηρετήσει όλους τους ασθενείς της Θεσσαλίας.

Εκτός από την ταλαιπωρία των ασθενών η κατάσταση που διαδραματίζεται, δυσκολεύει και το έργο των γιατρών που αποσπούνται από τις υπηρεσίες τους, αφού πρέπει να έρχονται σε επαφή με το ΕΚΑΒ για να βρουν σε πιο Νοσοκομείο θα μεταφερθούν οι πολίτες.
 

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή