Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ξανά σε τηλεοπτικό πάνελ ο Ηλίας Βλαχογιάννης

Μετά από καιρό, σε τηλεοπτικό πάνελ (και μάλιστα της ΕΡΤ) βρέθηκε ο πρώην Βουλευτής Τρικάλων και πρώην Νομάρχης Ηλίας Βλαχογιάννης, εκπροσωπώντας την Ν.Δ. με την ιδιότητα του Συντονιστή Τομέα Προστασίας του Πολίτη του κόμματος.

«Οι επισκέψεις του Πρωθυπουργού σε υπουργεία και επιχειρήσεις, φανερώνουν την αγωνία  του ιδίου και της Κυβέρνησης του να αλλάξουν την πολιτική ατζέντα, έτσι ώστε να μην ασχολούνται οι πολίτες με τα καυτά οικονομικά προβλήματα και τη σκληρή πραγματικότητα   που αντιμετωπίζουν.  Η δυσβάσταχτη φορολογία, οι αυξημένες δόσεις του  ΕΝΦΙΑ που θα καταργούσε ο ΣΥΡΙΖΑ, οι συνεχείς πλειστηριασμοί κ.λ.π., έχουν "γονατίσει " τους Έλληνες πολίτες.  Όσα πολιτικά κόλπα και τερτίπια  και αν  μετέλθει ο κ. Τσίπρας και η Κυβέρνησή του ,ο "κύβος ερρίφθη ".

Σε λίγο, θα αποτελούν παρελθόν», ανέφερε ο κ. Βλαχογιάννης, εκτιμώντας ότι η ΝΔ θα είναι Κυβέρνηση της χώρας όποτε και αν γίνουν οι επόμενες Εθνικές εκλογές.

Ο κ. Βλαχογιάννης που θεωρεί ότι είναι εξασφαλισμένη η παρουσία του στο επόμενο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο του Νομού Τρικάλων, δήλωσε υπέρμαχος των μεταρρυθμίσεων στην δημόσια διοίκηση «προς όφελος των πολιτών και της χώρας» και πρόσθεσε «Όσο για την αξιολόγηση στη δημόσια διοίκηση, χαιρόμαστε για την στροφή στο ρεαλισμό της Κυβέρνησης. 

Αυτά που έλεγε και έκανε ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης ,ως υπουργός Διοικητικής μεταρρύθμισης, τώρα τα ανακαλύπτει και η Κυβέρνηση. Η πάταξη της γραφειοκρατίας, η αξιολόγηση προσωπικού και δομών ,η συνεχής κινητικότητα  είναι προαπαιτούμενα για μια εύρυθμη και αποδοτική δημόσια διοίκηση, προς όφελος των πολιτών και της χώρας»

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή