Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ξανά στην οικονομική ενίσχυση των Τρικάλων η ΕΚΠ Κόζιακα

Ανακοίνωση του Δασαρχείου Τρικάλων για την …προτεραιότητα των Κυνηγών.

Σκηνές του παρελθόντος θα αναβιώσουν με την είσοδο του 2018 στα ορεινά του Δήμου Πύλης.

Η Ελεγχόμενη Κυνηγετική Περιοχή (ΕΚΠ) Κόζιακα ξακουστή και πέρα από τα σύνορα της Ελλάδας, αναμένεται να ξαναγίνει ο «τροφοδότης» σημαντικών οικονομικών κεφαλαίων για την ευρύτερη περιοχή.

Το Δασαρχείο Τρικάλων, σε ανακοίνωση του και προκειμένου αποφευχθεί η ταλαιπωρία και ο συνωστισμός τις πρώτες πρωινές ώρες, ανακοίνωσε ότι η σειρά προτεραιότητας στην ΕΚΠ Κόζιακα για την επόμενη κυνηγετική περίοδο (2018-2019) για τις αιτήσεις που θα υποβληθούν την πρώτη εργάσιμη ημέρα του νέου έτους (2 Ιανουαρίου 2018), θα δοθεί με κλήρωση.

Η κλήρωση θα γίνει στις 2 το μεσημέρι στο γραφείο θήρας και όποιος κυνηγός επιθυμεί μπορεί να παραστεί.

Στις αιτήσεις που θα υποβάλλονται από τις 2 Ιανουαρίου 2018 για ελάφι, πλατώνι, αγριόχοιρο και ζαρκάδι θα πρέπει να αναγράφονται από 5 έως 10 κυνηγοί ενώ για ορεινή πέρδικα και λαγό τουλάχιστον 3 κυνηγοί. Οι αιτήσεις που θα υποβληθούν μετά τις 2 το μεσημέρι της 2ας Ιανουαρίου 2018 θα λάβουν σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με τον αριθμό πρωτοκόλλου που θα λάβουν.

Η ΕΚΠ Κόζιακα μετά από μια μακρά «νεκρή» περίοδο, άρχισε να επαναλειτουργεί και διεκδικεί την …αίγλη του παρελθόντος με κυνηγούς να προσέρχονται από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο με ότι αυτό συνεπάγεται για την τοπική οικονομία.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή