Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χάρης Θεοχάρης: H Κεντροαριστερά θα αξίζει τον κόπο αν ξεπεράσει τις διαχωριστικές γραμμές

«Στόχος είναι να κλείσει η αξιολόγηση στις 4 Δεκεμβρίου και εξαιτίας των νέων καθυστερήσεων αυξάνεται ο πήχης της δυσκολίας για την κυβέρνηση», επεσήμανε ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.
 
«Η Eldorado Gold ΄΄παγώνει΄΄ όλες τις επενδύσεις στη χώρα μας, στο ΄΄Ελληνικό΄΄,  η επένδυση έχει σταματήσει από το ΚΑΣ και το Δασαρχείο, στην Κέρκυρα ο Δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ αντιδρά σε επένδυση που έχει αδειοδοτηθεί από καιρό, το ΄΄πακέτο Γιούνκερ΄΄ παραμένει αναξιοποίητο. Μόνο με ευχολόγια δεν γυρίζουν πίσω οι νέοι μας που έχουν φύγει, χρειάζονται απτά παραδείγματα και απτές αλλαγές για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας», ανέφερε ο κ. Θεοχάρης αναφορικά με την Εθνική οικονομία.
 
Σχετικά με την διαδικασία εκλογής αρχηγού στην Κεντροαριστερά, ο κ. Θεοχάρης εκτίμησε πως «είναι πρόβλημα ότι δεν έχει υπάρξει ακόμη μια κοινή διακήρυξη των 10 υποψηφίων. Αν δεν μπορούν να βρουν από τώρα κάποια κοινά σημεία συμφωνίας, πώς θα γίνει μετά; Αυτό μπορεί να δημιουργήσει διαλυτικές τάσεις, ο αρχηγός θα έχει ΄΄λευκή επιταγή΄΄, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα τον ακολουθήσουν και οι άλλοι».
 
Αναφορικά με το ενδεχόμενο δικής του συμμετοχής στο εγχείρημα, ο κ. Θεοχάρης ξεκαθάρισε ότι «θα άξιζε τον κόπο αν προέκυπτε ένας Φορέας που θα μπορούσε να ξεπεράσει τις συνήθεις διαχωριστικές γραμμές του παρελθόντος. Το πολιτικό σκηνικό χρειάζεται ανανέωση όχι κατ’ ανάγκη με ιδεολογικά κριτήρια. Χρειαζόμαστε λύσεις για τα προβλήματα του κόσμου, όχι ψεύτικες ιδεολογικές μάχες για το αν σκότωσε περισσότερους ο Στάλιν ή ο Χίτλερ, που χρησιμοποιούνται για αποπροσανατολισμό. Τελικά ο Μαρξ έκανε λάθος, δεν είναι η θρησκεία το όπιο του λαού, αλλά τουλάχιστον στη χώρα μας είναι η ιδεολογία», τόνισε κ. Θεοχάρης.
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή