Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ξεχωριστές στιγμές στο Δημαρχείο Καρδίτσας με τη βράβευση εθελοντών μαθητών

Ο Δήμαρχος υποδέχθηκε τα παιδιά και δήλωσε συγκινημένος από την πράξη τους να καθαρίσουν εθελοντικά το πάρκο της γειτονίας τους.

Οι μαθητές μπαίνουν μπροστά και παίρνουν την τύχη της γειτονίας τους στα χέρια τους. Μια ομάδα μαθητών της πόλης μας που είναι γειτονόπουλα και από μικρά παιδιά μεγαλώνουν μαζί, αποφάσισαν να αλλάξουν την εικόνα της πλατείας της γειτονίας τους. Πήραν τα απαιτούμενα σύνεργα και σε συνεργασία με τους γονείς τους, αφιέρωσαν κάποιες ώρες της Κυριακής τους καθαρίζοντας το πάρκο που υπάρχει στην οδό Κίτρους Επισκόπου της πόλης μας. Το πάρκο ομόρφυνε, καθαρίστηκε και ευπρεπίστηκε σε όλες του τις γωνίες. Όπως ήταν φυσικό το χάρηκαν όλοι οι κάτοικοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ενέργεια των μικρών παιδιών πληροφορήθηκε ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος ο οποίος αμέσως ήρθε σε επικοινωνία με τους γονείς των παιδιών και τους ζήτησε αν μπορούν τα παιδιά να έρθουν στο Δημαρχείο για να τα συγχαρεί προσωπικά.

Ο Δήμαρχος απευθυνόμενος στα παιδιά είπε ότι αποτελούν την ελπίδα μας για το μέλλον. “Αν κρίνουμε από την κατάσταση γύρω μας, εμείς οι μεγαλύτεροι κάτι δεν κάναμε σωστά. Όμως τέτοιου είδους ενέργειες, όπως η δική σας, πραγματικά κρατούν ζωντανή την ελπίδα ότι μπορούμε να έχουμε καλύτερες γειτονίες, καλύτερη πόλη, καλύτερο Δήμο” είπε χαρακτηριστικά. Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα παιδιά προσέφεραν συμβολικά μια όμορφη γλάστρα στο δήμαρχο ενώ από την πλευρά του ο κ. Τσιάκος τους προσέφερε αναμνηστικά δώρα για τη συνάντηση και την πράξη τους. Τέλος δεσμεύθηκε να ικανοποιήσει το ταχύτερο το αίτημα τους να τοποθετηθούν παγκάκια στο πάρκο.

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή