Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Ξεχύθηκαν» στην παραλία οι Βολιώτες – Πέταξαν οι πρώτοι χαρταετοί (εικόνες και βίντεο)

Γέμισε από κόσμο το παραλιακό μέτωπο του Βόλου, εικόνες συνωστισμού, με την παρουσία του Λιμενικού να είναι φανερή. Σηκώθηκαν οι πρώτοι χαρταετοί στη θάλασσα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του trikalanews.gr, εικόνες συνωστισμού καταγράφηκαν σήμερα στην παραλία αλλά και στις θάλασσες του Βόλου παρά τους αυστηρούς περιορισμούς της καραντίνας.

Μάταιες οι εκκλήσεις του Λιμενικού σώματος το απόγευμα της Κυριακής, το ηχητικό μήνυμα για αποφυγή του συνωστισμού δεν έφτανε για τους Βολιώτες που με σύμμαχο τον καλό καιρό ξεχύθηκαν στην παραλία παρά το lockdown.

Κάποιοι ντυμένοι αποκριάτικα, άλλοι κάνοντας την βόλτα τους απολάμβαναν τον καφέ τους και τον ήλιο.

Ο κόσμος δείχνει κουρασμένος μετά από τόσους μήνες  σκληρών μέτρων, με αποτέλεσμα λόγω και των ημερών να αναζητά διέξοδο σε μία βόλτα στην θάλασσα.

Οι πολίτες δείχνουν να αγνοούν λοιμωξιολόγους  και χιλιομετρικές αποστάσεις αφοπλίζοντας τις αρχές με την πολυπληθή παρουσία τους.

Πετάει ο χαρταετός….πετάει.

Σηκώθηκαν οι πρώτοι χαρταετοί εν όψη Καθαράς Δευτέρας στην θάλασσα του Αναύρου.

Οικογένειες, μεγάλοι και παιδιά τιμώντας τα έθιμα, πέταξαν παραδοσιακά το χαρταετό δίπλα στη θάλασσα.

Εποχή προπανδημίας θυμίζουν οι σημερινές εικόνες, αρκετός ο κόσμος που βγήκε έξω χρησιμοποιώντας τον κωδικό 6 για τη μετακίνηση του, ωστόσο ο μεγάλος συνωστισμός προκαλεί έντονη ανησυχία.

Η κούραση του κόσμου είναι φανερή, αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε τι επιπτώσεις θα υπάρξουν στην έκβαση της πανδημίας και αν το επόμενο διάστημα θα δούμε τα κρούσματα να ανέβουν ανησυχητικά.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή