Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Ξεφύγαμε» Η Τροχαία Τρικάλων …ανταποκριτής Τρικαλινού ΜΜΕ

Με τίτλο «Ποιος είναι ο αστυνομικός «ανταποκριτής» των τροχαίων συμβάντων στην πόλη μας;», προσπαθεί να σταματήσει τις διαρροές πληροφοριών από την Τροχαία, ιστοσελίδα των Τρικάλων, έχοντας φυσικά …αγανακτήσει από το γεγονός ότι όλη η Τροχαία και γενικά η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων καλύπτει τον ή τους …ρεπόρτερ αστυνομικούς συγκεκριμένου Τρικαλινού ΜΜΕ.

Με την ανάληψη καθηκόντων του Αστυνομικού Διευθυντή Στέργιου Νίντου, τα τηλέφωνα συγκεκριμένου ΜΜΕ έσπασαν, από αστυνομικούς που όταν επιχειρεί η Αστυνομία της πόλης των Τρικάλων και των περιχώρων, μεταφέρει τις πληροφορίες με φωτογραφικό υλικό (υπάρχει και φωτογράφος αστυνομικός;) σε συγκεκριμένο ΜΜΕ.

Αναλυτικά η Ανάρτηση

«Ποιος είναι ο αστυνομικός «ανταποκριτής» των τροχαίων συμβάντων στην πόλη μας;

Κύριε Διευθυντά, τελικά πότε θα σταματήσει το φαινόμενο να συμβαίνουν διάφορα τροχαία συμβάντα στην περιοχή των Τρικάλων και ο γνωστός και μη εξαιρετέος αστυνομικός «ανταποκριτής» να διοχετεύει την είδηση πριν ακόμα ενημερωθεί και η επίσημη αστυνομία!!!!!

Εμείς στο TrikalaIN.gr δεν περιμένουμε τον συγκεκριμένο «ανταποκριτή» ή «ανταποκριτές» για τα συμβάντα… κάνουμε καθημερινό ρεπορτάζ και όχι δημοσιογραφία του καναπέ.

Αξιότιμε κ. Διευθυντά της Αστυνομίας στα Τρίκαλα, οφείλουμε να σας συγχαρούμε για την πολύ καλή δουλειά που κάνετε στην υπηρεσία σας, όμως θα σας είμασταν διπλά ευγνώμονες αν καταφέρνατε να πατάξετε τις «διαρροές» που υπάρχουν σε κάθε αστυνομικό συμβάν και που όπως γνωρίζετε αρκετά καλά, προέρχονται από συγκεκριμένα άτομα και κύκλους και που πλήττουν το κύρος της αστυνομίας και το δικό σας προσωπικά.»

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή