Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χειροπέδες σε 3 άτομα για αγοραπωλησία κοκαΐνης

Συνελήφθησαν στην Λάρισα από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, 3 άτομα και συγκεκριμένα 46χρονος Αλβανός, 39χρονη Ρωσίδα και 51χρονος Ελληνας σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση, αδικήματα της διακίνησης και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών, της παράβασης του Νόμου περί όπλων και της αντίστασης.
 
Οι Αστυνομικοί εντόπισαν τα 3 άτομα στην πόλη της Λάρισας και πραγματοποίησαν έλεγχο. Στην κατοχή τους βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 22 νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 22,3 γραμμαρίων, 3 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 165 ευρώ.
 
Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία των 2 Αλλοδαπών βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν, ηλεκτρονική ζυγαριά, τσεκούρι και το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.
 
Ο 46χρονος, αντιλαμβανόμενος τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο προέβαλε αντίσταση προκειμένου να διαφύγει, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
 
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, ο 51χρονος λίγο πριν την ακινητοποίηση τους, παρέλαβε από τους 2 Αλλοδαπούς ποσότητα κοκαΐνης έναντι  χρηματικού ποσού.
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή