Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χειροπέδες σε ανήλικο με «πλούσια» δράση

Συνελήφθη στον Βόλο από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, 17χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας, της κλοπής, της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών και της παραβίασης των περιορισμών διαμονής.  
 
Ο 17χρονος, επιβιβαζόμενος σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, έριξε σε προαύλιο χώρο σωφρονιστικού καταστήματος της πόλης, συσκευασία με ποσότητα χασίς.
 
Όπως εξακριβώθηκε, τα ξημερώματα της 7ης Μαϊου έχοντας διαφύγει από το προαναφερόμενο σωφρονιστικό κατάστημα αφαίρεσε την προαναφερόμενη μοτοσικλέτα από σημείο της πόλης, ενώ μετά την ρίψη της ναρκωτικής ουσίας και επιβιβαζόμενος σε αυτή, διέπραξε ληστεία.
 
Έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και με την απειλή μαχαιριού, προσέγγισε 21χρονο και τον εξανάγκασε να του παραδώσει χρηματικό ποσό και κινητό τηλέφωνο.  
 
Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το παραπάνω κινητό τηλέφωνο.
 
Η μοτοσικλέτα και το κινητό τηλέφωνο αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους τους.
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή