Ξεκινάει η οργάνωση για τον φετινό Μύλο των Ξωτικών

Σε τέσσερις μήνες ανοίγει τις πύλες του και οι επαγγελματίες ξεκινούν δηλώσεις συμμετοχής

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμη στην καρδιά του καλοκαιριού, όμως η προετοιμασία του Μύλου των Ξωτικών ξεκινά στα Τρίκαλα με τη διαδικασία κατάθεσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή από πλευράς των επαγγελματιών. Εξάλλου, το διάστημα μέχρι τις 24 Νοεμβρίου που ξεκινά η διοργάνωση, δεν είναι και τόσο μεγάλο αν αναλογιστεί κανείς τις οργανωτικές εκκρεμότητες που θα πρέπει να διευθετηθούν.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής,

«Ο Μύλος Ματσόπουλου μεταμορφώνεται και σε περίπου τέσσερις μήνες θα ανοίξει τις πύλες του για να υποδεχτεί τους χιλιάδες επισκέπτες που προγραμματίζουν να επισκεφθούν την πόλη των Τρικάλων.

Για 12η χρονιά ο Δήμος Τρικκαίων και η e-Trikala Α.Ε. διοργανώνουν το μεγαλύτερο δωρεάν Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας.

Φέτος ο Μύλος των Ξωτικών θα ανοίξει τις πύλες του στις 24 Νοεμβρίου και θα λειτουργεί μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2023, καθημερινά από τις 10:00 το πρωί έως τις 10:00 το βράδυ.

Η προετοιμασία έχει ήδη ξεκινήσει, η ανανεωμένη θεματολογία, η αναδιαμόρφωση του πάρκου και η λειτουργία του Μύλου, θα ευχαριστήσουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Η  e-Trikala A.E., καλεί τους επαγγελματίες να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στο θεματικό πάρκο «Ο Μύλος των Ξωτικών 2023-24».

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επισκεφθούν την ιστοσελίδα: www.milosxotikon.gr, και να συμπληρώσουν την απαραίτητη φόρμα.

Καταληκτική ημερομηνία  εκδήλωσης ενδιαφέροντος ορίζεται η 8η Σεπτεμβρίου 2023.

Ο Μύλος των Ξωτικών αλλά και ολόκληρη η πόλη είναι έτοιμοι να υποδεχτούν αλλά και να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδας μας www.milosxotikon.gr η καλέστε στο 24310 73888».

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

Share:
Το πάρκο του Αη Γιώργη: Ο πράσινος πνεύμονας των Τρικάλων για αναψυχή και άθληση

Το πάρκο του Αη Γιώργη: Ο πράσινος πνεύμονας των Τρικάλων για αναψυχή και άθληση

Το πάρκο του Αη Γιώργη στα Τρίκαλα αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς για τους κατοίκους της πόλης, προσφέροντας …
Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Κατσαρός

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Κατσαρός

Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε την απώλεια του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και φίλου, Δημήτριου Ξεν. Κατσαρού …
Λαρισαίοι Πρωταθλητές Ρομποτικής Συνάντησαν τον Δήμαρχο Λαρισαίων

Λαρισαίοι Πρωταθλητές Ρομποτικής Συνάντησαν τον Δήμαρχο Λαρισαίων

Σε μια θερμή συνάντηση με τον Δήμαρχο Λαρισαίων, Θανάση Μαμάκο, βρέθηκαν τρεις νεαροί Λαρισαίοι πρωταθλητές Ρομποτικής λίγο πριν αναχωρήσουν για …
Θεσσαλία: Εξέλιξη της επιζωοτίας της πανώλους των μικρών μηρυκαστικών

Θεσσαλία: Εξέλιξη της επιζωοτίας της πανώλους των μικρών μηρυκαστικών

Οι νέες ζώνες προστασίας και επιτήρησης και τα μέτρα που λαμβάνονται για τις μετακινήσεις των ζώων …