Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ξεκινάει η νέα προσκοπική χρονιά του 2ου Συστήματος Προσκόπων Τρικάλων

Τέλειωσε κι αυτό το καλοκαίρι. Στις μέρες που έρχονται ο καθένας κρατά απ’ όσα έζησε και ζεσταίνουν την ψυχή του.

Μέσα μας ακόμα ηχούν χαρούμενες φωνές και γέλια από την τελευταία μας κατασκήνωση. Μας τυλίγουν ήχοι και μυρωδιές του δάσους. Ρετσίνι και θυμάρι απ’ την όμορφη πλαγιά της ΕΛΤΣΑΣ.

Οι όμορφες μέρες που ζήσαμε στην κατασκήνωση μας ακολουθούν παντού. Με τους νέους φίλους που κάναμε από την Κύπρο επικοινωνούμε συχνά και αναπολούμε τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε μαζί. Τα παιχνίδια, τα φαγητά που μαγειρέψαμε μόνοι μας, είναι εμπειρίες που δεν ξεχνιούνται.

Ευτυχώς όμως που όλα αυτά δεν τελειώνουν εδώ. Περιμένουμε με ανυπομονησία το Σάββατο, στις 30 του Σεπτέμβρη, που θα μαζευτούμε πάλι, όπως κάθε Σάββατο αλλά αυτή τη φορά στην πλατεία Άμπεργκ (έναντι 5ου Λυκείου) στις 5 το απόγευμα, για τον καθιερωμένο Αγιασμό της καινούργιας χρονιάς, με όλη την παρέα μας.

Θα μιλήσουμε για το καλοκαίρι και θα σχεδιάσουμε τις δράσεις μας και τις εκδρομές για την χρονιά που έρχεται.

Είναι ωραία αυτή η παρέα. Γελάμε, διασκεδάζουμε και ταυτόχρονα μαθαίνουμε. Είναι δημιουργική, βοηθάει το νου σου να πετάει ψηλά. Σαν τους αετούς στο βουνό που δεν τους αφήσαμε πίσω αλλά τους κουβαλάμε στις καρδιές μας.

Βέβαια σε αυτή την προσπάθεια είχαμε αρωγούς φίλους του προσκοπισμού αλλά και μέλη της τοπικής κοινωνίας που στάθηκαν δίπλα μας δίνοντας δύναμη για την συνέχιση των προσπαθειών μας.

2ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή