Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ξεκίνησαν εργασίες ανακαίνισης στο κτήριο της Π.Ε Τρικάλων

Αρχίζει η σταδιακή διαμόρφωση – αναβάθμιση και ενισχύεται στατικά – Ούτε και τώρα όμως θα αξιοποιηθεί ο υπόγειος χώρος ως πάρκινγκ

Ξεκίνησαν οι εργασίες διαμόρφωσης και ανακαίνισης του κτηρίου όπου στεγάζεται η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων. Πρόκειται για ένα κτήριο κυριότητας του Δήμου Τρικκαίων γύρω από το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει ανοίξει ένας μεγάλος κύκλος συζητήσεων με επίκεντρο την αισθητική του αναβάθμιση αλλά και την βελτίωση της λειτουργικότητάς του.

Όπως καταγράφει το Trikalanews.gr ήδη τα συνεργεία έχουν αρχίσει να επεμβαίνουν στον χώρο και σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο έργων Γιώργο Καταβούτα, ξεκίνησαν από τη στατική ενίσχυση του κτηρίου και τις παρεμβάσεις στον υπόγειο και ένα μέρος του ισόγειου χώρου.

Να σημειωθεί ότι το υπόγειο του διοικητηρίου της πόλης, είναι προσαρμοσμένο ως υπόγειο πάρκινγκ από την αρχική του κατασκευή, χωρίς ωστόσο να έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ ως τέτοιο. Η κατάσταση του κτηρίου αλλά και προφανώς η θέση του, ούτε και αυτή τη φορά επιτρέπει την αξιοποίησή του ως χώρο στάθμευσης, μιας και κάτι τέτοιο απαιτεί ένα τεράστιο χρηματικό.

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή