Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ξεκίνησαν οι εργασίες της Πανθεσσαλικής Οδοντοστοματολογικής Συνόδου

Την 27η Πανθεσσαλική Οδοντοστοματολογική Συνόδο φιλοξενεί φέτος ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Τρικάλων.
 
Οι εργασίες της Συνόδου ξεκίνησαν σήμερα σε ξενοδοχείο της πόλης και θα διαρκέσουν μέχρι την Κυριακή καθιστώντας τα Τρίκαλα, κέντρο επιστημονικών συνδιαλέξεων που αφορούν τον Κλάδο της Οδοντιατρικής.

Το πρόγραμμα της Συνόδου περιλαμβάνει παρουσίαση θεμάτων που αφορούν όλη σχεδόν την γκάμα της Οδοντιατρικής επιστήμης (από τις παραδοσιακές έως τις πλέον σύγχρονες προσεγγίσεις) και αναμένεται να τοποθετηθούν διακεκριμένοι ομιλητές με ξεχωριστή κλινική και ακαδημαϊκή εμπειρία και ανάμεσα σε αυτούς υπάρχουν και Μέλη του τοπικού Οδοντιατρικού Συλλόγου. 

Στον χαιρετισμό του προς τους Συνέδρους , ο Πρόεδρος  της Οργανωτικής Επιτροπής Κων/νος Ντουρτούνης επεσήμανε πως  ο θεσμός της Πανθεσσαλικής Οδονοτομαστολογικής είναι πλέον καθιερωμένος στις συνειδήσεις όλων των Θεσσαλών Οδοντιάτρων,  αφού συμβάλει στην ανάπτυξη θεμάτων μεγάλου επιστημονικού ενδιαφέροντας, παρέχοντας και την δυνατότητα ανταλλαγής απόψεων χρήσιμων για την εξέλιξη της Οδοντιατρικής.

Όπως αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο του Οδοντιατρικού Συλλόγου, η Σύνοδος είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα της συνεχούς επαγγελματικής επιμόρφωσης και κάθε Σύνεδρος θα λάβει τον αντίστοιχο αριθμό μορίων πιστοποίησης.

Στο  πρόγραμμα περιλαμβάνονται και πρακτικά σεμινάρια μεταξύ των οποίων σεμινάριο ΚΑΡΠΑ που θα διεξαχθεί το πρωί της ερχόμενης Κυριακής στο Μουσείο «Τσιτσάνη».

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή