Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ξεκίνησε η διαδικασία κατάθεσης αιτήσεων για τη θέση του Διοικητή στο Νοσοκομείο Τρικάλων

Ετοιμάζονται οι φάκελοι από υποψηφίους – Και γυναικείο πρόσωπο στην κούρσα των αιτήσεων;

Ξεκίνησε σήμερα η διαδικασία μέσω ΑΣΕΠ για την κατάθεση αιτήσεων από ενδιαφερόμενους για διοικητές στα Νοσοκομεία της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας και κατ΄επέκταση και του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων.

Εδώ και καιρό βέβαια, συζητούνται ονόματα της περιοχής που αναμένεται να διεκδικήσουν τις θέσεις με το βλέμμα βέβαια κυρίως στα Νοσοκομεία Τρικάλων αλλά και Καρδίτσας. Ανάμεσα σε αυτά σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Trikalanews.gr, ο νυν Διοικητής Κώστας Γρηγορίου, ο οποίος ήδη έχει δείξει δείγματα γραφής ενώ προέρχεται και επαγγελματικά από ανάλογη θέση αφού διετέλεσε χρόνια Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών στο Νοσοκομείο Καρδίτσας.

Είναι επίσης βέβαιο ότι αίτηση θα καταθέσει και ο γιατρός, Διευθυντής Κέντρου Υγείας και συντονιστής των κλιμακίων ΚΟΜΥ-ΕΟΔΥ Γιάννης Κουτσονάσιος. Επίσης, επιβεβαιώνονται πλήρως οι πληροφορίες που φέρουν τον στρατιωτικό και πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης, Θανάση Μανούρα να μπαίνει στον στίβο των υποψηφιοτήτων.

Βέβαια, τα ονόματα δεν εξαντλούνται εδώ. Το όνομα γυναίκας υποψήφιας έχει αρχίσει εδώ και καιρό να συζητείται για μια πιθανή συμμετοχή στη διαδικασία και δεν είναι άλλη από τη γιατρό αναισθησιολόγο κα Στέλλα Ντούβλη.

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές η συμμετοχή της ενθαρρύνεται από πολλές πλευρές, ωστόσο η ίδια δεν φαίνεται να ενδίδει σε μια τέτοια προοπτική.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής λήγει την 1η Φεβρουαρίου οπότε υπάρχει ακόμη περιθώριο για όλους όσους πληρούν τις προϋποθέσεις να καταθέσουν ενδιαφέρον. Η δε διαδικασία, αναμένεται να ολοκληρωθεί, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο υπουργός Υγείας, σε 7 με 8 μήνες αργότερα.

 

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή