Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ξεκίνησε και για το ΠΑΣΟΚ η Θεσσαλική μάχη… των Ευρωεκλογών

Στα Τρίκαλα την ερχόμενη Κυριακή ο Φίλλιπος Σαχινίδης που ετοιμάζεται για το ευρωψηφοδέλτιο

Στα Τρίκαλα και σε πολιτική εκδήλωση με επίκεντρο τηις Ευρωεκλογές θα βρίσκεται την ερχόμενη Κυριακή ο Φίλιππος Σαχινίδης.

Ο πρώην Υπουργός Οικονομικών και μέλος του Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ θα πραγματοποιήσει ομιλία στις 18:30 το απόγευμα στο Μουσείο Τσιτσάνη.

Ο Φίλιππος Σαχινίδης είναι ένα από τα πολιτικά πρόσωπα που ετοιμάζονται για υποψήφιοι Ευρωβουλευτές στις επερχόμενες κάλπες. Να σημειωθεί βέβαια ότι προερχόμενος από την περιφέρεια της Λάρισας, η ενδεχόμενη υποψηφιότητά του δείχνει και τη βαρύτητα που δίνεται στη Θεσσαλία σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση.

Βέβαια, εσωκομματικά δεν φαίνεται να είναι όλα «μέλι γάλα» αφού όπως καταγράφει το ρεπορτάζ του Trikalanews.gr, υπάρχουν αποκλίσεις όσον αφορά τον τρόπο επιλογής των προσώπων με αρκετούς να προτείνουν έντονα τη διερεύνηση προθέσεων σε κάθε εκλογική περιφέρεια και έπειτα να επιλεγούν τα άτομα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο.

Όσον αφορά δε τον κ. Σαχινίδη, η υποστήριξη που φέρεται να έχει από τον Γιώργο Παπανδρέου δεν είναι κάτι που υποδέχονται ένθερμα αρκετά στελέχη της περιοχής…

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή