Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ξεκίνησε στις 11:30 από την Καρδίτσα το 4ο ΕΤΑΠ του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας

Απόλυτη ικανοποίηση από διοργανωτές και αθλητές για την υποστήριξη και τη φιλοξενία στην Καρδίτσα

Η εκκίνηση του 4ου ΕΤΑΠ του ποδηλατικού γύρου Ελλάδας έγινε ακριβώς όπως είχε σχεδιαστεί στις 11:30 από την πόλη της Καρδίτσας. Οι ποδηλάτες αρχικά κατευθύνονται προς τη λίμνη Πλαστήρα σε μια έντονα ανηφορική διαδρομή ενώ στη συνέχεια θα κατέβουν και πάλι στα πεδινά για να συνεχίσουν μέσω Παλαμά προς Λάρισα όπου και θα τερματίσουν το απόγευμα. Η διοργάνωση της Καρδίτσας σημείωσε  μεγάλη επιτυχία και τόσο οι διοργανωτές όσο και οι αθλητές και οι ομάδες τους, δήλωσαν απολύτως ικανοποιημένοι από τη φιλοξενία και την όλη υποστήριξη που βρήκαν από τους τοπικούς φορείς, από τους εθελοντές αλλά και από τους πολίτες.

Τα πρώτα 35 χιλιόμετρα θα δοκιμάσουν τα πόδια των ποδηλατών, ωστόσο η συνέχεια είναι εντελώς επίπεδη και ο τερματισμός στην πόλη της Λάρισας όπου έχει σχεδιαστεί και ένα σιρκουί στην πόλη αναμένεται θεαματικός.

Στα κορυφαία σημεία της διαδρομής ανήκει η μαγική εικόνα στην Λίμνη Πλαστήρα. Οι ανηφόρες ξεκινούν από το χωριό Μοσχάτο που είναι χτισμένο στα 450m, και αποτελεί είσοδο για την λίμνη Πλαστήρα και «σκαρφαλώνουν» ως τα 900m που βρίσκεται η Λίμνη.

Ένα μοναδικό τοπίο για τους ποδηλάτες αλλά και την τηλεοπτική μετάδοση που θα ξεκινήσει στις 14:00 από την πλατφόρμα της Ertflix αλλά και με ζωντανό Live streaming από την επίσημη σελίδα του www.hellas-tour.gr

Καρδίτσα – Λάρισα

ΠΟΛΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: Καρδίτσα

ΠΟΛΗ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ: Λάρισα

ΑΠΟΣΤΑΣΗ: 176,5χλμ

ΥΨΟΜΕΤΡΙΚΑ: 1437μ.

 

25.1χλμ.: ΚοΜ 1 – Κατ. 1 / Τσούκα

70.0χλμ.: 1ο ενδιάμεσο σπριντ / Παλαμάς

122.1χλμ.: ΚοΜ 2 – Κατ. 3 / Προφήτης Ηλίας

129.6χλμ.: 2ο ενδιάμεσο σπριντ / Τύρναβος

144.9χλμ.: 3ο ενδιάμεσο σπριντ / Αλκαζάρ (1ο πέρασμα από γραμμή τερματισμού)

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή