Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ξεκίνησε την λειτουργία του το νέο Αγροτικό Ιατρείο Κοινότητας Αγίου Βησσαρίωνα του Δήμου Πύλης

Το όνειρο του Προέδρου της Κοινότητας κ. Αντώνη Πατσιαούρα έγινε πραγματικότητα.

Σε απόλυτη συνεργασία με τον Δήμο Πύλης, με το Κέντρο Υγείας Πύλης, με την διοίκηση της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας, με την αρωγή του τρικαλινού υπουργού της Κυβέρνησης κ. Σκρέκα Κωνσταντίνου.

Το Ιατρείο στεγάζεται σε δημοτικό κτήριο, πλήρως εναρμονισμένο με το φυσικό περιβάλλον.

Ο νέος χώρος είναι κατάλληλα διαμορφωμένος και προσβάσιμος προκειμένου να εξυπηρετεί τις ανάγκες της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στην περιοχή.

Τοποθετήθηκε ηλεκτρονικός υπολογιστής με ενέργειες του Δήμου, εκτυπωτής και σύνδεση στο διαδίκτυο, έτσι ώστε να μπορεί με άνεση ο Ιατρός να γράφει τις συνταγές στους κατοίκους της Κοινότητας.

Σε πρώτη φάση θα εξυπηρετεί τους ωφελούμενους ο Ιατρός του Κέντρου Υγείας Πύλης – Γενικής Ιατρικής κ. Κουτσονάσιος Ιωάννης και συνάμα Δημοτικός Σύμβουλος μείζονος Αντιπολίτευσης Πύλης.

Ο Δήμαρχος Πύλης κ. Μαράβας Κωνσταντίνος επισκέφτηκε τον χώρο συνοδευόμενος από Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους.

Και δήλωσε σχετικά:

«…Στον ευαίσθητο τομέα της υγείας, με γνώμονα το όφελος του τόπου, των δημοτών μας και των επισκεπτών, το έχουμε πει και νομίζω το έχουμε αποδείξει, ότι κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, με συνεργασία προς κάθε κατεύθυνση.

Με το Κέντρο Υγείας Πύλης και τον Δ/ντή κ. Μιχάλη Βενιζέλο, με τον Διοικητή της 5ης Υ.Π.Ε. Θεσσαλίας κ. Φώτη Σερέτη, με τον Υποδιευθυντή της 5ης Υ.Π.Ε. και συντοπίτη μας κ. Ηλία Τσιαούση, με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και με την Πολιτεία.

Εξ΄ άλλου η παρουσία της Ιατρού κ. Χαράς Καλιώρα στην θέση της Αντιδημάρχου Υγείας αυτό ακριβώς σηματοδοτεί.

Το Αγροτικό Ιατρείο της Κοινότητας Αγίου Βησσαρίωνα θα βοηθήσει τους ηλικιωμένους και τους νεότερους κατοίκους της περιοχής.

Πολύ περισσότερο τώρα που βρισκόμαστε στην εποχή της πανδημίας και του κορονοϊού.

Και για μία ακόμη φορά προτρέπουμε όλους τους δημότες μας να κάνουν το εμβόλιο.

Για να ξαναγυρίσουμε στην κανονικότητα….».

ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΗΣ

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή