Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ξεκίνησε το δωρεάν πρόγραμμα «Άθληση για όλους» στον Δήμο Τρικκαίων

Η άθληση είναι υγεία και σε μια πόλη με πλούσια αθλητική παράδοση, συλλόγους, ασκούμενους/ες και τη ΣΕΦΑΑΔ, ο Δήμος Τρικκαίων υλοποιεί το δωρεάν πρόγραμμα «Άθληση για όλους». Το πρόγραμμα ξεκίνησε για τις περισσότερες επί μέρους δράσεις του τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2022, με μέγιστο ενδιαφέρον να επιδεικνύουν οι τρικαλινοί/ες για την κολύμβηση. Οι γυμναστές/τριες εκπαιδεύουν όσους/ες συμμετέχουν για τα οφέλη της άσκησης και υλοποιούν από κοινού ένα ομαδικό πρόγραμμα άθλησης ανάλογα με τις ανάγκες και τις ιδιαίτερες κάθε φορά περιπτώσεις.
Το πρόγραμμα υλοποιείται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο, στο πάρκο του Αη Γιώργη, στα 35ο Δημοτικό Σχολείο, 27ο Δημοτικό Σχολείο, Λύκειο Βαλτινού, Γυμνάσιο Μεγαλοχωρίου.

Οι ελάχιστες θέσεις που απομένουν μπορούν να καλυφθούν με την υποβολή της σχετικής αίτησης στο email [email protected] (και μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Τρικκαίων www.trikalacity.gr σε ειδικό banner) ή αυτοπροσώπως στα γραφεία του τμήματος Αθλητισμού (Καποδιστρίου 13) ΜΟΝΟ με την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών.

Αυτά είναι:

– Υπεύθυνη δήλωση
– Ιατρική βεβαίωση ότι παθολογικά και καρδιολογικά ο πολίτης είναι υγιής
– Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ (για κλειστούς χώρους). Σε ανοιχτούς χώρους απαιτείται η επίδειξη εβδομαδιαίου τεστ αντιγόνου (PCR ή rapid test) στον γυμναστή.
Στο email αποστέλλονται όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και όχι απλή εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Δήμος Τρικκαίων

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή