Ξεκίνησε το εργοτάξιο της οδού Καποδιστρίου στα Τρίκαλα

Σε αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση της οδού Καποδιστρίου στοχεύουν τα έργα ανάπλασης που ξεκίνησαν και αναμένεται να διαρκέσουν…για αρκετό διάστημα.

Μετά το τέλος των γιορτών, σειρά πήραν έργα τα οποία ναι μεν αναστατώνουν το κέντρο της πόλης, αλλά αναμένεται να αλλάξουν σημαντικά τις κεντρικές οδούς διευκολύνοντας παράλληλα πεζούς και ποδηλάτες κυρίως.

Στην οδό Καποδιστρίου, η οποία από χθες θυμίζει εργοτάξιο:

Α. Επεκτείνονται τα πεζοδρόμια (από Ασκληπιού έως Συγγρού) και ενσωματώνεται σε αυτά ο υφιστάμενος ποδηλατόδρομος

Β. Το πεζοδρόμιο θα έχει πλάτος 3,80μ., θα διαχωρίζεται ο ποδηλατόδρομος από τον δρόμο με πλάκες πεζοδρομίου και ενδιάμεση φύτευση

Γ. Ο ποδηλατόδρομος θα έχει πλάτος 1,50 μ. και θα είναι μονής κατεύθυνσης.

Τοποθετούνται νέα υλικά επίστρωσης στο πεζοδρόμιο.

Μιλώντας με επιχειρηματίες της γειτονιάς, ανέφεραν στο Trikalanews.gr τον προβληματισμό τους, ελπίζοντας σε γρήγορη ολοκλήρωση των εργασιών, όμως ήδη αρκετοί σχεδιάζουν με ποιο τρόπο θα μπορέσουν να αξιοποιήσουν αργότερα το νέο πρόσωπο της Καποδιστρίου για να επεκτείνουν και αυτοί τις δραστηριότητές τους.

Η αλήθεια είναι ότι η οδός Καποδιστρίου, είναι πλέον ένας δρόμος από εκείνους που θεωρούνται «βιτρίνα» της πόλης λόγω της κίνησης των επισκεπτών και των πολιτών από και προς το Μουσείο Τσιτσάνη.©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή