Ξεκινούν τη Δευτέρα οι εγγραφές στο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Τρικάλων

Το Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο ( Εσπερινό ΕΠΑ.Λ.) Τρικάλων υπενθυμίζει ότι οι εγγραφές, μετεγγραφές και ανανεώσεις εγγραφών σε οποιαδήποτε τάξη Ημερησίων και Εσπερινών ΕΠΑ.Λ για το σχολικό έτος 2017-2018, θα πραγματοποιηθούν αυστηρά από την ερχόμενη Δευτέρα 19 Ιουνίου έως την Παρασκευή 23 Ιουνίου με την υποβολή «Ηλεκτρονικής Δήλωσης Προτίμησης για τα ΕΠΑ.Λ.», μέσω της εφαρμογής e-epal συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία και μέσα στο χρονικό διάστημα που προαναφέρεται.

Για την είσοδο στην εφαρμογή e-epal, είναι απαραίτητοι οι κωδικοί taxis. Στην περίπτωση ανήλικου/ης μαθητή/τριας ή ενήλικου προστατευόμενου μέλους ο/η οποίος/α δε διαθέτει κωδικούς taxis, χρησιμοποιούνται οι κωδικοί taxis του γονέα ή κηδεμόνα ή του κατά το νόμο υπεύθυνου αντίστοιχα. Στην περίπτωση αυτή, απαιτείται αποδεικτικό έγγραφο δημόσιας αρχής κατά τη διαδικασία της εγγραφής στο σχολείο.

Επίσης, στην περίπτωση κατά την οποία οι αιτούντες/αιτούσες δε διαθέτουν κωδικούς taxis, οφείλουν να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να τους αποκτήσουν έγκαιρα.   

Για όσους/όσες επιθυμούν να εγγραφούν στην Α΄ τάξη ΕΠΑ.Λ. και αδυνατούν να αποκτήσουν κωδι-κούς taxis, μπορούν να απευθύνονται στους Διευθυντές των ΕΠΑ.Λ. προτίμησής τους, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν, μέσω των προσωπικών τους κωδικών taxis, την προτίμηση που τους υποβάλλουν εγγράφως με υπεύθυνη δήλωση, οι κηδεμόνες των ανήλικων ή οι ενήλικες μαθητές/τριες.

Μετά την οριστική κατάταξή τους στο ΕΠΑ.Λ προτίμησής τους, οι ενδιαφερόμενοι/ες οφείλουν να παρουσιαστούν από την 26η έως την 30ή Ιουνίου 2017 για την οριστική εγγραφή, ανανέωση εγγραφής ή μετεγγραφή στη σχολική μονάδα που επιλέχθηκαν προσκομίζοντας όσα δικαιολογητικά απαιτούνται κατά περίπτωση.

Οι μαθητές/τριες ή οι κηδεμόνες αυτών που συναντούν δυσκολία στη συμπλήρωση των απαραίτητων στοι-χείων στην εφαρμογή (e-epal) μπορούν να απευθύνονται στο Help Desk της εφαρμογής ή στο ΕΠΑ.Λ. της επιλογής τους κατά τις ώρες λειτουργίας του.

Το εκπαιδευτικό προσωπικό του Εσπερινού ΕΠΑΛ Τρικάλων είναι στη διάθεση των υποψήφιων μαθητών καθώς και των μαθητών που ήδη φοιτούν, ώστε να διευκολυνθεί η διαδικασία της ηλεκτρονικής υποβολής.

Προτείνουμε στους μαθητές μας να επισκεφτούν το σχολείο από τις 19 έως τις 23 Ιουνίου και ώρες 17:30 έως 20:30 για την ολοκλήρωση των διαδικασιών.

Οι Τομείς και Ειδικότητες που θα λειτουργήσουν το σχολικό έτος 2017-2018 στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Τρικάλων είναι οι παρακάτω:

1. Τομέας Μηχανολογίας, με Ειδικότητες:

– Τεχνικός Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων και Κατασκευών.

– Τεχνικός Θερμικών και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων και Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου.

– Τεχνικός Εγκαταστάσεων Ψύξης Αερισμού και Κλιματισμού.

– Τεχνικός Οχημάτων.

2. Τομέας Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού, με Ειδικότητες:

– Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων και Δικτύων.

– Τεχνικός Ηλεκτρονικών και Υπολογιστικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων, Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών (για τη Γ’ Τάξη).

3. Τομέας Πληροφορικής, με Ειδικότητες:

– Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής.

4. Τομέας Διοίκησης και Οικονομίας, με Ειδικότητες:

– Υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών.

5. Τομέας Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος, με Ειδικότητες:

– Τεχνικός Τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών.

Το 1ο Εσπερινό ΕΠΑΛ στεγάζεται στο συγκρότημα των τεχνικών σχολείων της Μπάρας (Βαθυκλέους 1), τηλέφωνα επικοινωνίας: 24310-26483, 24310-76623.Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή