Υπολοιποι Δημοι

Ξεκινούν τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου οι εμβολιασμοί τετάνου στον Δήμο Πύλης

30 Sep 2023

Οι εμβολιασμοί θα πραγματοποιούνται από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ Ν. Τρικάλων

Από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας & Αλληλεγγύης  του Δήμου Πύλης κας Χαρά Καλιώραγίνεται γνωστό πως κατόπιν επικοινωνίας με τον Υποδιοικητή της 5ης ΥΠΕ κο Τσιαούση Ηλία και τον Συντονιστή ΕΟΔΥ Νομού Τρικάλων κ. Κουτσονάσιο Ιωάννη, ξεκινούν τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου οι εμβολιασμοί των πλημμυροπαθών έναντι του τετάνου (1η δόση).

Οι εμβολιασμοί θα πραγματοποιούνται κλιμάκιο του ΕΟΔΥ Ν. Τρικάλων με υπεύθυνο συντονιστή ΕΟΔΥ Ν. Τρικάλωνκ. Κουτσονάσιο Ιωάννη και θα γίνονται δωρεάν με απαραίτητη την προσκόμιση του ΑΜΚΑ.

Κρίνεται απαραίτητος ο εμβολιασμός για τη δημόσια υγεία λόγω της κατάστασης που επικρατεί μετά από τις καταστροφικές πλημμύρες.  Για οποιαδήποτε πληροφορία να επικοινωνήσετε με την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας & Αλληλεγγύης  του Δήμου Πύλης κα Χαρά Καλιώρα στο τηλέφωνο 6970003028.

 

Ο εμβολιασμός θα γίνει ως εξής:

 

  • Τ.Κ. ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΥ

09:30-11:00 στις αποθήκες Συνεταιρισμού Παραποτάμου

 

  • Τ.Κ. ΒΑΛΟΜΑΝΔΡΙΟΥ

11:00-12:00 στο χώρο πρώην ΚΑΠΗ

 

  • Τ.Κ. ΛΙΛΗ

12:00-13:00 στο χώρο πρώην Δημοτικού Σχολείου

 

***Ο εμβολιασμός για τη 2η δόση θα πραγματοποιηθεί σε ένα μήνα και για την 3η δόση σε ένα χρόνο.

 

trikalanews.gr
Author: trikalanews.gr

Άδειος αυτοκινητόδρομος Ε65 στα Τρίκαλα με φόντο τα βουνά, καλοκαίρι 2025

Άδειασαν τα Τρίκαλα – Ο καύσωνας «σάρωσε» τους δρόμους

Πρωτόγνωρες εικόνες ερήμωσης στην πόλη και στον E65 – Όλοι… διακοπές ή σε δροσιά, μόνο ο υδράργυρος στους δρόμους …
Κινηματογραφική φωτογραφία τύπου νουάρ: Μια ξανθιά γυναίκα κάθεται σοβαρή σε τραπέζι καφετέριας, με φάκελο γεμάτο χαρτονομίσματα μπροστά της. Η ατμόσφαιρα είναι σκοτεινή, γεμάτη ένταση, με χαμηλό φωτισμό, δραματικές σκιές και θολό φόντο που ενισχύει την αίσθηση μυστικότητας και απειλής.

Όταν η “ανεξαρτησία” γίνεται εργαλείο εκβιασμού – Ποιος πραγματικά υπηρετεί την κοινωνία;

Ο ρόλος των τοπικών μέσων και η λεπτή γραμμή μεταξύ ενημέρωσης, επιρροής και συναλλαγής …
Αγιαμονιώτης ποταμός: Από τα μεγάλα όνειρα στις… ζούγκλες βλάστησης – Η πραγματική εικόνα του 2025

Αγιαμονιώτης ποταμός: Από τα μεγάλα όνειρα στις… ζούγκλες βλάστησης – Η πραγματική εικόνα του 2025

Πού σταματούν οι μακέτες και ξεκινά η εγκατάλειψη – Ο Αγιαμονιώτης δίπλα στο πιο ζωντανό στέκι των Τρικάλων …
Σύλληψη ιδιοκτήτη ενημερωτικής σελίδας και ραδιοφώνου στον Βόλο για εκβιασμό της Ζέτας Μακρή – Πώς στήθηκε η αστυνομική επιχείρηση

Σύλληψη ιδιοκτήτη ενημερωτικής σελίδας και ραδιοφώνου στον Βόλο για εκβιασμό της Ζέτας Μακρή – Πώς στήθηκε η αστυνομική επιχείρηση

Με προσημειωμένα χαρτονομίσματα και παγιδευμένους διαλόγους συνελήφθη επιχειρηματίας ΜΜΕ για εκβιασμό βουλευτή – Το χρονικό της υπόθεσης …
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.