Ξεπέρασε τα… όρια το 15ο Motor Festival του ΟΑΚΑ!

Η τεράστια δυναμική του μηχανοκίνητου αθλητισμού αποτυπώθηκε με μαγικό τρόπο στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας

Το 15ο Motor Festival«Fear Not» απέδειξε στην πράξη αυτό που ακριβώς πρεσβεύει και το όνομά του. Το τριήμερο 28-30/9 στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, ο «φόβος» έμεινε στην άκρη και το θέαμα ξεπέρασε κάθε… όριο και κάθε προσδοκία.

Η παρουσία των χιλιάδων θεατών, που βρέθηκαν στο μεγαλύτερο μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης το Σάββατο και την Κυριακή, απέδειξε με μεγαλοπρεπή τρόπο την τεράστια δυναμική της κορυφαίας μηχανοκίνητής γιορτής στην Ελλάδα, η οποία τους δικαίωσε στον απόλυτο βαθμό.

Το θέαμα ήταν με μία λέξη φαντασμαγορικό. Όλα τα είδη του μηχανοκίνητου αθλητισμού ενώθηκαν με συναρπαστικό τρόπο σ’ ένα eventμε μοναδικά shows, από την επίλεκτη ομάδα των επαγγελματιών οδηγών του Festival, που φρόντισαν να ξεπεράσουν τις προσδοκίες ακόμη και των πιο απαιτητικών θεατών!

Η Έκθεση του 15oυ MotorFestivalήταν πιο μεγάλη από ποτέ και μπροστά από τα δεκάδες περίπτερα των επαγγελματιών του χώρου περιμετρικά της αρένας παρέλασαν χιλιάδες άνθρωποι, που έμεναν εντυπωσιασμένοι!

Θεατές όλων των ηλικιών, μεγάλοι και παιδιά, έζησαν το περασμένο τριήμερο μια μοναδική, φαντασμαγορική μηχανοκίνητη εμπειρία, που φροντίζει σε κάθε eventνα εξελίσσεται και να προσφέρει το κάτι το μοναδικό. Αυτό, εξάλλου, την καθιστά δικαίως ως την κορυφαία γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αντίστοιχα eventsτου εξωτερικού.

Επίσης στο 15οMotorFestivalεπιχειρήθηκε την περασμένη Δευτέρα 30 του μηνός να σπάσει η Ελλάδα το ρεκόρ Guinnessστο BurnOut, σε μια μεγαλοπρεπή προσπάθεια με εκατοντάδες μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα εντός της αρένας του ΟΑΚΑ. Το ρεκόρ μπορεί να μην έσπασε, αλλά η εικόνα ήταν άκρως εντυπωσιακή και θα μείνει αποτυπωμένη σε όσους την παρακολούθησαν.

«Τολμήσαμε και ξεπεράσαμε τα όρια μας, ξεπεράσαμε τους φόβους μας! Το 15ο Motor Festival άλλαξε τα δεδομένα, την πορεία μας, αλλά και τον προορισμό! Πάντα προσπαθούσα να καταφέρω να ξεπεράσω τα όρια μου, το τριήμερο όμως αυτό, όμως, ήταν τόσο μαγικό, που με έκανε να  διαπιστώσω ότι είμαι μικρός ώστε να μπορώ να αγγίξω τη δύναμη που έχει ο Μηχανοκίνητος αθλητισμός! Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να αγαπάμε αυτό που κάνουμε και κάθε φορά να προσφέρουμε μια αξέχαστη εμπειρία στους θεατές, δείχνοντάς τους με μοναδικό τρόπο τη μαγεία του μηχανοκίνητου αθλητισμού» δήλωσε, χαρακτηριστικά, ο διοργανωτής του 15ουMotorFestival, Μιχάλης Κοντιζάς.

Το μεγαλύτερο μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης θα συνεχίσει την πορεία του με το 16ο Motor Festival «LovetoRace», που ήδη ετοιμάζεται για να ξεπεράσει για ακόμη μία φορά τον… εαυτό του!

 ©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή