Χόρεψαν οι Τρίτεκνοι της Καρδίτσας

Υπό την σκιά των περικοπών των οικογενειακών επιδομάτων από την κυβέρνηση, έγινε φέτος ο χορός του Συλλόγου Τριτέκνων Καρδίτσας…

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε και φέτος ο χορός του συλλόγου τριτέκνων νομού Καρδίτσας. Η εκδήλωση έγινε σε μια κατάμεστη αίθουσα κοσμικού κέντρου και το κέφι ήταν άφθονο. Όπως ήταν αναμενόμενο, τόσο στις ομιλίες των μελών του Δ.Σ. όσο και τους χαιρετισμούς των επίσημων προσκεκλημένων κυριάρχησε η αδικαιολόγητη και χωρίς λογική απόφαση της κυβέρνησης να περικόψει τα επιδόματα των πολυμελών οικογενειών.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με αναφορά από τον Γ.Γ. Βασίλη Παπουτσή στα πεπραγμένα του συλλόγου για το 2017 και ακολούθησε σύντομη ομιλία του αντιπροέδρου του συλλόγου και της Ομοσπονδίας Τριτέκνων Ελλάδας, Θεόδωρου Κοντού.

Μετά την κοπή πίτας, ακολούθησαν ομιλίες και χαιρετισμοί των επισήμων και η εκδήλωση έκλεισε με την βράβευση των παιδιών των μελών μας που εισήχθησαν φέτος σε ΑΕΙ και ΤΕΙ όλης της χώρας.

Το τυχερό νούμερο

Επίσης, ο σύλλογός ανακοινώνει ότι μετά από κλήρωση που έγινε, το τυχερό νούμερο που κερδίζει ένα ποδήλατο προσφορά του συλλόγου είναι το 35.
 Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2023 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή