Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χρήστος Γκίμτσας: Ξέρει ο μεγάλος αδερφός τι κάνει

Είδες τι μαθαίνει κανείς από την τηλεόραση, παρακολουθώντας την συζήτηση, με αφορμή μία επερώτηση;

Τελικά τι έγινε με την αγοροπωλησία των βλημάτων στην Σαουδική Αραβία; Τι καταλάβατε εσείς;

Ποιός είναι ο μυστήριος κύριος Παπαδόπουλος που βρέθηκε να παίζει από την μία τον έμπορο όπλων, και από την άλλη τον εκπρόσωπο των Αράβων;

Πρόκειται για μεσάζοντα, βαποράκι σε λαθρεμπόριο όπλων, λαμόγιο, αχυράνθρωπο, φίλο του υπουργού ενόπλων δυνάμεων;

Υπάρχουν πλαστά έγγραφα για την αγοροπωλησία,, είναι ένοχος ο υπουργός, πόσα βλήματα θα πουλούσε και πού;

Και πίσω από αυτό το αλισβερίσι που διαδραματίζονταν στο ημίφως, μήπως παίζεται παιχνίδι με μίζες;

Βλέπετε, το σύνδρομο Τσοχατζόπουλου, μα κυνηγά ως Έθνος.

Πολλά τα ερωτήματα σε μία υπόθεση που σήκωσε πολλή σκόνη, αρκετή για να κρύψει την πραγματική ουσία των πραγμάτων.

Αλήθεια, θα ήταν όλα εντάξει, αν η αγοροπωλησία των βλημάτων γινόταν με διαφανείς όρους, χωρίς υπονοούμενα και κρυφά σημεία;

Ας κάνουμε μία διαφορετική προσέγγιση.

Η Π.Φ.Α.( Πρώτη Φορά Αριστερά) με το διαφημισμένο Ηθικό Πλεονέκτημα, πουλάει όπλα σε εμπόλεμη περιοχή!

Ποιοί; Αυτοί οι άνθρωποι που κάποτε ήταν μέσα σε όλα τα φιλειρηνικά κινήματα, που διαδήλωναν με πάθος κατά των ιμπεριαλιστικών πολέμων, και υπέγραφαν όλες τις αντιπολεμικές διακηρύξεις.

Αυτοί που θεωρούσαν ό,τι οι δολοφόνοι των λαών,κερδίζουν ματωμένα χρήματα πουλώντας οπλικά συστήματα σε πολέμους, που συχνά οι ίδιοι προκαλούν με παρεμβάσεις και εμπλοκές, όπως στο Βιετνάμ, στην Λατινική Αμερική η στην Μέση Ανατολή.

Είναι δυνατόν, αριστεροί, ουμανιστές, ειρηνιστές, σαν τους Συριζαίους να πουλούν όπλα, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι θα χρησιμοποιηθούν άμεσα για την εξόντωση κυρίως του άμαχου πληθυσμού της Υεμένης;

Δυστυχώς, είναι! Και κάπως έτσι μετατράπηκε το Ηθικό Πλεονέκτημα σε Ανήθικο Μειονέκτημα. Ως εκ τούτου μην με ρωτήσετε τι σόι αριστεροί είναι αυτοί!

Αλήθεια, τα μάτια των παιδιών αυτής της χώρας, που μέσα τους καθρεφτίζεται ο επερχόμενος θάνατος, τα πρόσεξαν;

Στο κάτω, κάτω, αν τους έλλειπαν 65 εκατομμύρια ευρώ για να ισοσκελίσουν τον νέο προϋπολογισμό, ας μην πλήρωναν τότε για ένα, δυό μήνες τα ρουσφέτια τους, και θα τα εύρισκαν τα χρήματα, αν ήταν αυτό το πρόβλημα!

Την άλλη λεπτομέρεια αυτής της εμπορίας όπλων, την σκεφτήκατε;

Δηλαδή, τι δουλειά είχε η φτωχή πλην τίμια Ελλάδα να εμπλακεί, έστω έμμεσα, στην εμπόλεμη ζώνη της Μ. ανατολής, πουλώντας όπλα σε ένα από τους εμπλεκόμενους, δηλαδή στην Σ. Αραβία;

Δεν γνώριζαν ότι η χώρα αυτή θα τα χρησιμοποιούσε εναντίων των Σιιτών της Υεμένης; Σε ένα πόλεμο που μπορεί να έχει σαν δικαιολογία τις θρησκευτικές διαφορές μεταξύ Σουνιτών και Σιιτών, αλλά στην ουσία πρόκειται για σύρραξη μεταξύ πληθυσμών και χωρών με τεράστιες διαφορές και συμφέροντα, μεταξύ τους.

Είναι γνωστό πως οι Σιίτες εξαπλώθηκαν και κυριάρχησαν σε όλη την Υεμένη και έχουν κοινό μέτωπο με τους επίσης Σιίτες του Ιράν, Του Λιβάνου, του Ιράκ, και του Μπαχρέιν, εναντίον των Σουνιτών της Σαουδικής Αραβίας, που προστατεύεται φανατικά από τις ΗΠΑ, και που έχουν εμπλακεί μεταξύ τους σε ένα διαχρονικό πόλεμο αλληλοεξόντωσης.

Επίσης είναι γνωστό ότι άνθρωποι της τζιχάντ, έχουν την Υεμένη ως προπύργιο με όλες τις συνέπειες από την τοπική αλλά και διεθνή δράση τους.

Και μέσα σε όλη αυτή την σύρραξη, η ‘’αφελής’’ Ελλάδα, πήγε να εμπλακεί πουλώντας σε ένα από τους αντιπάλους, όπλα! Τόση βλακεία;

Δεν γνωρίζει η Π.Φ.Α. και η κυβέρνησή της, πως όσοι ενεπλάκησαν με τον ένα η άλλο τρόπο στον πολύπλοκο πόλεμο της Μ. ανατολής, μάζευαν και μαζεύουν πτώματα στις πλατείες από την αυτανάφλεξη των μοναχικών λύκων; Τουλάχιστον οι Γάλλοι και οι Άγγλοι είχαν και έχουν ισχυρά συμφέροντα στην περιοχή. Εμείς;

Πάντως, εγώ υποψιάζομαι κάτι πολύ χειρότερο.

Σας πέρασε από το μυαλό σας, πως ότι γίνεται, γίνεται με εντολή του υπερατλαντικού Μεγάλου Αδελφού;

Του Μεγάλου Αδελφού, που προκειμένου να αποφύγει διάφορες εμπλοκές και περιορισμούς από Γερουσία και Κογκρέσο ως αναφορά τις εξαγωγές όπλων,, αλλά κυρίως για να κάνει τον ειρηνοποιό και τον Πόντιο Πιλάτο στην νέα ισορροπία που θα επιβάλουν στην περιοχή, χρησιμοποιούν στο παιχνίδι των εξοπλισμών προτεκτοράτα σαν την Ελλάδα.

Να εξοπλίζουν δηλαδή από την πίσω πόρτα, χώρες σαν την Σ. Αραβία για τις ανάγκες του πολέμου της εναντίον των Σιιτών του Ιράν του Ιράκ και της Υεμένης, χρησιμοποιώντας για την βρώμικη δουλειά, αναλώσιμους ανθρώπους σαν τον Αλέξη Τσίπρα της Πρώτης Φοράς Αριστερά και τον Πάνο Καμένο της Πολλαπλής Ακροδεξιάς. .

Τους κατασκευαστές του υβριδίου(1) των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Λέτε να είναι τόσο άσχημα τα πράγματα και τόσο βαθιά η εξάρτηση;

1. Υβρίδιο: Παράγωγο της λέξης: Ύβρις, γεν. ύβρεως (βρισιά, προσβολή)

Υ.Γ. (1) Ευτυχώς πιάστηκαν με την γίδα στην πλάτη, και βοηθούντος του Ευρωκοινοβουλίου και του βουλευτή ντου ΣΥΡΙΖΑ Φίλη που του μισοβγάζω το καπέλο, η αγοροπωλησία, μάλλον θα ακυρωθεί.

Υ.Γ. (2) Φαίνεται πως το έγκλημα της αγοροπωλησίας όπλων στην εμπόλεμη ζώνη της Μ. Ανατολής είναι πιο εκτεταμένο, αν πιστέψουμε τις κυριακάτικες εφημερίδες (3/12/17) που αναφέρουν ότι ελληνικά όπλα βρέθηκαν στην Ράκα, το προπύργιο του ISIS.

Χρήστος Γκίμτσας
Γιατρός – Συγγραφέας
[email protected]

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή