Χρήστος Μιχαλάκης: Στεκόμαστε δίπλα στους κατοίκους και τους επαγγελματίες της Περιφέρειας

Μεγάλη ικανοποίηση προκαλεί στους κατοίκους των Τοπικών Κοινοτήτων Γενεσίου και Πρίνους η κατασκευή τεχνικού έργου σε αγροτικό δρόμο της περιοχής,  από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων  της  Περιφερειακής  Ενότητας  Τρικάλων.

Ειδικότερα, κατασκευάζεται  πλακοσκεπής  οχετός  που αποτελούσε πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής, καθώς διευκολύνει τους επαγγελματίες του πρωτογενή τομέα, αγρότες και κτηνοτρόφους, στη μεταφορά μηχανημάτων και προϊόντων.

Επιβλέποντας τις εργασίες ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, συνοδευόμενος από τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων Γενεσίου και Πρίνους Ανδρέα Βαΐου και Ιωάννη Ραποτίκα αντίστοιχα, δήλωσε:

«Στεκόμαστε δίπλα στους κατοίκους και τους επαγγελματίες της περιφέρειας  ικανοποιώντας πάγια αιτήματά  τους. Αποτελεί πολιτική της Περιφέρειας Θεσσαλίας  και του Περιφερειάρχη μας του Κώστα Αγοραστού η κατασκευή έργων που διευκολύνουν τους πολίτες στην επικοινωνία αλλά και στις καθημερινές επαγγελματικές τους δραστηριότητες. Με τη βοήθεια των τοπικών Αρχών και την άριστη συνεργασία μας  στοχεύουμε στην τόνωση της τοπικής οικονομίας και την ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα».Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή