Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Κ.Δ.Α.Π. Αμπελοκήπων

Μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η πρώτη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για παιδιά του Κ.Δ.Α.Π. Αμπελοκήπων της Κ.ΕΚ.Π.Α.-Δ.Ι.Ε.Κ. του Δήμου Βόλου την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017. Η εκδήλωση περιλάμβανε κατασκευή στολιδιών από τα παιδιά του Κ.Δ.Α.Π. και στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Τα χριστουγεννιάτικα στολίδια ήταν χειροποίητες δημιουργίες των παιδιών και χρησιμοποιήθηκαν υλικά, όπως χαρτόνια, υφάσματα, φυσικά υλικά, σπάγκο, κορδέλες, ξύλο. Με την καθοδήγηση των παιδαγωγών, τα παιδιά έφτιαξαν κάλτσες, καραβάκια, ξύλινα στολίδια και φιγούρες με τον Άγιο Βασίλη και χιονάνθρωπο.

Στη συνέχεια, κάθε παιδί τοποθετούσε τα στολίδια που έφτιαξε πάνω στο έλατο κάνοντας τη δική του ευχή για τις άγιες μέρες που έρχονται. Ο στολισμός του δέντρου ολοκληρώθηκε με τη φωταγώγησή του υπό τους ήχους χριστουγεννιάτικων τραγουδιών και καλάντων από τα παιδιά του Κ.Δ.Α.Π. μέσα σε ζεστό και εγκάρδιο κλίμα.

Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Κ.Δ.Α.Π. Αμπελοκήπων, που αποτελεί συγχρηματοδοτούμενη δράση από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020 με τελικό δικαιούχο την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ), θα συνεχιστούν στις 19, 20 και 21 Δεκεμβρίου.

Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν παρασκευή γλυκών και μπισκότων, κατασκευές και παιχνίδια εθίμων από όλο τον κόσμο και αφήγηση του παραμυθιού «Ο Άη Βασίλης, οι φεγγαρένιοι μανδύες κι ένα μυστικό» από τη συγγραφέα Αγγελική Θάνου και παιχνίδια από τις παιδαγωγούς του Κ.Δ.Α.Π. και απευθύνονται σε όλα τα παιδιά.
 

 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή