Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Παράρτημα ΑΜΕΑ Τρικάλων

Με την παρουσία πλήθους φίλων του Θεραπευτηρίου πραγματοποιήθηκε και φέτος η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Παραρτήματος ΑΜΕΑ Τρικάλων (πρώην Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων).

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το πρωί της Τετάρτης 20 Δεκεμβρίου.

Οι μαθητές της Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Μεγάλου Κεφαλόβρυσου, συνοδευόμενοι από τους δασκάλους τους, τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα με τις ζεστές τους παιδικές φωνές, δίνοντας ένα διαφορετικό τόνο στην εκδήλωση.

Οι σπουδαστές  και οι σπουδάστριες της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών συνέχισαν τη γιορτή, ψάλλοντας κάλαντα από διάφορα μέρη της Ελλάδας μεταφέροντας στους περιθαλπόμενους και σ’ όλους τους παρευρισκόμενους το εορταστικό πνεύμα και την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα των ημερών.

Ομάδα ξωτικών από το «Μύλο των ξωτικών» παρουσίασε ένα όμορφο – εορταστικό πρόγραμμα, μοίρασε γλυκίσματα στους περιθαλπόμενους και μάγεψε τους παρευρισκομένους, ταξιδεύοντάς τους σε έναν κόσμο παραμυθένιο και μαγικό!

Τη σκυτάλη αμέσως μετά ανέλαβε η χορευτική ομάδα του Δ΄ΚΑΠΗ του Δήμου Τρικκαίων υπό την καθοδήγηση του δασκάλου χορού κ. Θανάση Παπαγεωργίου, που με μοναδικό τρόπο παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς συνεπαίρνοντας τους παρευρισκόμενους και τους περιθαλπόμενους του Ιδρύματος.

Στην ομιλία του ο Αντιπρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας (υπεύθυνος για το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων) κ. Π. Ραχιώτης αναφέρθηκε στα προβλήματα που ταλανίζουν σήμερα το Θεραπευτήριο Τρικάλων και ζήτησε την επαναφορά των Θεραπευτηρίων κάτω από την ομπρέλα του Υπουργείου Υγείας για την καλύτερη παροχή ιατρικών υπηρεσιών στους περιθαλπόμενους του Ιδρύματος.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή