Υπεγράφη σύμβαση και για την ανακατασκευή της οδού Μανδηλαρά

Το έργο είναι προϋπολογισμού 1,5 εκ. ευρώ και αφορά στην ανακατασκευή της οδού από την Ανθίμου Γαζή έως και την  Κίρκης.
 
Δυο νέες συμβάσεις υλοποίησης σημαντικών έργων όπως η  ανακατασκευή της οδού Μανδηλαρά και η συντήρηση κοινοχρήστων χώρων και ειδικότερα πλατειών,  υπέγραψε το  ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης με τους εκπροσώπους των αναδόχων εταιρειών.
 
Ειδικότερα, το έργο της ανακατασκευής της οδού Μανδηλαρά, είναι προϋπολογισμού 1,5 εκ. περίπου και αφορά την πλήρη ανακατασκευή της οδού Μανδηλαρά και εντάσσεται στην «Κυκλοφοριακή μελέτη εφαρμογής στην κεντρική περιοχή της Λάρισας», που υλοποιείται στο πλαίσιο του ΣΒΑΚ.
 
Τα έργα θα πραγματοποιηθούν, στο τμήμα της οδού από την Ανθίμου Γαζή μέχρι και την Κίρκης και σε όλη την έκταση (περίπου 13.500 τετ. μέτρα)  θα εκτελεστούν οι εξής εργασίες:
 
Επίσης, υπεγράφη σύμβαση για το έργο «Συντήρηση κοινοχρήστων χώρων». Η μελέτη εκπονήθηκε από το Τμήμα Συντήρησης Έργων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Λαρισαίων.
 
Το έργο αφορά στην συντήρηση και μερική ανακατασκευή των πλατειών Αγ. Θωμά (Χατζηπούλιου, Νικολοπούλου, Αυλώνος, Αργυρακούλη), Αβέρωφ (Πλατεία Μαρίνου Αντύπα), Μ. Σάπκα (Κεντρική πλατεία) και Εθν. Μακαρίου (Πλατεία Ταχυδρομείου), 
 
Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 300.000 ευρώ με ΦΠΑ.Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2023 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή