Υπέροχη εμφάνιση του ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ στα «Καραϊσκάκεια» (ΦΩΤΟ)

Μια ακόμη συμμετοχή στην ιδιαίτερα γνωστή εκδήλωση της Δυτικής Θεσσαλίας

Στην 56η Διεθνή Γιορτή Πολιτισμού που διοργάνωσε η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Νομού Καρδίτσας για την συμφιλίωση των λαών, συμμετείχε ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Τρικάλων “Ασκληπιός”, την Τρίτη, 25 Ιουνίου. Ο “Ασκληπιός”, με μεγάλη ομάδα, παρουσίασε στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας χορούς και τραγούδια από την περιοχή των Χασίων Καλαμπάκας, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού!

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους χορευτές και χορεύτριες, καθώς και στους χοροδιδασκάλους, τον Σταύρο Σούλιο για την προετοιμασία της ομάδας και τον Ηλία Ζαχαράκη που έχει την γενική εποπτεία των χορευτικών τμημάτων και παρέλαβε το αναμνηστικό συμμετοχής.

Πολλά συγχαρητήρια στην χορεύτρια του ΑΚΛΗΠΙΟΥ και μέλος της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας για την πρόσκληση.

Οι χορευτικές συμμετοχές του συλλόγου συνεχίζονται με την συμμετοχή του, το Σάββατο, 29 Ιουνίου στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών, στην κεντρική πλατεία Λάρισας, έπειτα από πρόσκληση του συλλόγου «ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ» Ν. Λάρισας και την Κυριακή, 7 Ιουλίου στο Προάστιο του Δήμου Παλαμά Καρδίτσας, για το 8ο Καραγκούνικο Αντάμωμα.

trikalanews
Author: trikalanews

Share:
Στο ΔΣ του Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας ο Δήμαρχος Τρικκαίων

Στο ΔΣ του Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας ο Δήμαρχος Τρικκαίων

Ο Νίκος Σακκάς, Δήμαρχος Τρικκαίων και Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας, συμμετέχει στον νέο Οργανισμό Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας …
Προειδοποίηση σε κτηνοτρόφους Τρικάλων για επερχόμενους κεραυνούς

Προειδοποίηση σε κτηνοτρόφους Τρικάλων για επερχόμενους κεραυνούς

Συστάσεις από την Πολιτική Προστασία του Δήμου Τρικκαίων για προστασία ζώων και πολιτών ενόψει καταιγίδων …