Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Υπεροχή Τρικάλων – ΑΕΛ 2-3

Για την τρικαλινή ομάδα σκόραραν οι Παπαναστασίου και Καραμούζης
Ένα πραγματικό θεσσαλικό ντέρμπι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι δεκάδες φίλοι του φούτσαλ που βρέθηκαν χθες στο Δημοτικό Κλειστό όπου η Υπεροχή Τρικάλων υποδέχτηκε την ΑΕΛ.
Οι παίκτες του Νίκου Παπακυρίτση στάθηκαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο αλλά γνώρισαν την ήττα με 2-3 μετά από ένα πραγματικά συναρπαστικό παιχνίδι που είχε ωραίες φάσεις, δυνατές μονομαχίες και πάθος από τους παίκτες που αγωνίστηκαν.
Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Λιλολάρι (2) και Δημολιός ενώ για την τρικαλινή ομάδα σκόραραν οι Παπαναστασίου και Καραμούζης.
Επόμενος αντίπαλος για την Υπεροχή Τρικάλων θα είναι η Λαμία σε μια αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στο Δημοτικό Κλειστό της Κατσιμίδου.
Υπεροχή: (Παπακυρίτσης) Τσιότρας, Μαυρικίου, Τσαρέλας, Χατζηχαραλάμπους, Λάμπουρας, Παπαναστασίου, Νικηφόρος, Ψαθογιαννάκης, Κονόμη, Στάμος, Παπασάββας, Χριστοδούλου, Καραμούζης, Καππάς.
ΑΕΛ: (Παπακωνσταντίνου) Χορέβας, Καπετάνης, Σαϊτης, Μαυρομάτης, Λιλολάρι, Μανίκος, Σκαπέτης, Δημολιός, Καραμπίνας, Μπρέλλας.
TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή