Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Υπεροχή Τρικάλων: Ήττα με παράπονα για την διαιτησία στον ημιτελικό του final four

Άγγιξε την πρόκριση στον τελικό η Υπεροχή Τρικάλων αλλά παρά το γεγονός ότι δημιούργησε σωρεία ευκαιριών σημαδεύοντας τέσσερις φορές τα αντίπαλα δοκάρια, γνώρισε την ήττα στις λεπτομέρειες από τους Τράχωνες Αλίμου με 5-4.

Οι παίκτες του Νίκου Παπακυρίτση ξεκίνησαν δυνατά, είχαν μάλιστα και δύο δοκάρια στο πρώτο πεντάλεπτο αλλά τελικά βρέθηκαν πίσω στο σκορ καταφέρνοντας να ισοφαρίσουν σε 2-2.

Ακολούθησε νέο μπαράζ ευκαιριών για την Υπεροχή με τους παίκτες της να πλησιάζουν πολλές φορές στο γκολ αλλά χωρίς να μπορέσουν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που είχαν σημαδεύοντας τα αντίπαλα δοκάρια. Από την άλλη μεριά οι Τράχωνες δεν άφησαν λάθος της Υπεροχής να περάσει ανεκμετάλλευτο με αποτέλεσμα να φτάσουν στη νίκη. Αξίζει πάντως να αναφερθεί πως η Υπεροχή Τρικάλων έχει παράπονα από την διαιτησία η οποία της αρνήθηκε δύο καταφανέστατα πέναλτι προς το τέλος της αναμέτρησης και μάλιστα σε χρονικά σημεία που θα άλλαζαν την ροή του παιχνιδιού.

Δύο γκολ για την Υπεροχή σημείωσε ο Κωστάκης, ένα ο Χριστοδούλου ενώ αυτογκόλ σημείωσε ο Ψαλίδας.

Η παρουσία της τρικαλινής ομάδας στο final four ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή θα όπου θα αγωνιστεί στον μικρό τελικό (15.45) κόντρα στην Λαμία που έχασε με 6-1 από τον Παναθηναϊκό.

Υπεροχή Τρικάλων: (Παπακυρίτσης) Σκρέκας, Τσαρέλας, Κωστάκης, Λάμπουρας, Παύλου, Νικηφόρος, Νομικός, Παπαβασιλείου, Αράπης, Τσιότρας, Χριστοδούλου.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή