Υπηρεσία Ηλεκτρονικής Καταχώρησης Ραντεβού από τη Ford

15 Dec 2020 Ελλαδα

Σε μια εποχή στην οποία καλούμαστε να παραμείνουμε ασφαλείς, η Ford στέκεται διαρκώς και με όλες τις δυνάμεις της στο πλευρό των πελατών της υιοθετώντας με το Ford Care Code πρωτοποριακά πρωτόκολλα και πρακτικές για το σύνολο των δραστηριοτήτων της, σε συνδυασμό με νέες προωθητικές ενέργειες και προγράμματα που σας λύνουν τα χέρια.

Ένα από αυτά είναι και η δυνατότητα που παρέχει ήδη η Ford στους πελάτες της να κλείσουν μέσω του διαδικτύου το επόμενο ραντεβού στο συνεργείο της αρεσκείας τους. Με την πρωτοποριακή Υπηρεσία Ηλεκτρονικής Καταχώρισης Ραντεβού το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Ford και μέσω αυτής με απλά βήματα να επιλέξετε το μοντέλο του αυτοκινήτου σας, τις υπηρεσίες που επιθυμείτε και κατόπιν την ημερομηνία και ώρα του ραντεβού στον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Ford της επιλογής σας.

Με αυτή την απλή, σύγχρονη και απόλυτα ασφαλή διαδικασία καταχώρησης ραντεβού μέσω του διαδικτύου, οι πελάτες έως και τα τέλη Δεκεμβρίου θα επωφεληθούν έκπτωσης 10€1.

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ: https://youtu.be/J5UeA-tYmvE

Περιηγηθείτε στην Υπηρεσία Ηλεκτρονικής Καταχώρισης Ραντεβού εδώ.

Στην προωθητική ενέργεια δεν συμμετέχουν τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία των εταιρειών Σφακιανάκης ΑΕΒΕ, Autotechnica Hellas ATTE (Βελμάρ), Ν. Χάντζος Α.Ε., Θ. Βασιλόπουλος & Σία ΟΕ και Γ. Γιακούμας.

 

Στέφανος Σιμωτάς

admins
Author: admins

Share: