Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Υπό διερεύνηση ακόμη τα αίτια της θανατηφόρας πτώσης της 69χρονης Τρικαλινής

Σοκαρισμένη παραμένει η γειτονιά στα Δικαστήρια των Τρικάλων, μετά το θλιβερό συμβάν που καταγράφηκε το απόγευμα της Τρίτης, όπου μια γυναικά 69 ετών βρήκε τραγικό θάνατο όταν έπεσε από τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Trikalanews.gr τα αίτια και οι συνθήκες που συνέβη το μοιραίο ακόμη δεν έχουν εξακριβωθεί καθώς πρέπει να ακολουθηθεί μια προβλεπόμενη διαδικασία από την Αστυνομία μέχρι να διαβιβαστεί ο φάκελος της δικογραφίας στην Εισαγγελία.

Φως στα ακριβή αίτια θα ρίξει τόσο η ιατροδικαστική έρευνα και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, όπως επίσης τα ευρήματα από τον τόπο που βρέθηκε νεκρή η άτυχη γυναίκα. Σημαντικές επίσης είναι οι μαρτυρίες περίοικων και συγγενών αλλά και το υλικό από κάμερες ασφαλείας εάν υπάρχουν.

Μια διαδικασία που απαιτεί χρόνο και έως τότε κανείς δεν μπορεί να ξέρει εάν πρόκειται για δυστύχημα, αυτοκτονία ή εγκληματική ενέργεια.

Υπενθυμίζεται πως η 69χρονη Α.Κ., συνταξιούχος εκπαιδευτικός βρέθηκε νεκρή στον ακάλυπτοι χώρο της πολυκατοικίας όπου διέμενε επί της Γεωργίου Ολυμπίου.

Την άτυχη γυναίκα εντόπισε η κόρη της.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή