Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Υπό έλεγχο οι νοσηλείες στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων

Σε έξαρση βρίσκονται αυτή τη χρονική περίοδο οι ιώσεις και οι γαστρεντερίτιδες, που πλήττουν κατά κύριο λόγο παιδιά και γονείς.

Εντύπωση μάλιστα προκαλεί το γεγονός πως πολλά παιδιά έχουν αρρωστήσει από το φθινόπωρο ακόμη και τρεις-τέσσερις φορές, υποφέροντας από υψηλό πυρετό και βήχα, ενώ πολλές είναι οι φορές που κολλούν και οι ίδιοι οι γονείς, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένας φαύλος κύκλος.

Παρόλα αυτά στην πόλη μας η κατάσταση δεν είναι ιδιαίτερα ανησυχητική, ενώ και στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων τα πράγματα κυλούν ομαλά, καθώς έχουν μειωθεί τα περιστατικά νοσηλείας με συμπτώματα ίωσης και γαστρεντερίτιδας.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Trikalanews.gr, o Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, Κώστας Γρηγορίου στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου μέχρι και το πρωί της Τρίτης νοσηλεύονταν 11 παιδιά, η κατάσταση των οποίων δεν εμπνέει ανησυχία.

Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι η ίδια εικόνα παρατηρείται και στην Παθολογική Κλινική, όπου έχει περιοριστεί η πληθώρα των νοσηλειών που παρατηρήθηκε το προηγούμενο διάστημα.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή