Υπόθεση απάτης με προπληρωμένες κάρτες

Υπόθεση απάτης σε βάρος καταστήματος στο οποίο πωλούνταν προπληρωμένες κάρτες, για διαδικτυακές αγορές, εξιχνιάστηκε από την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία ιδιοκτήτη καταστήματος, στο οποίο μεταξύ άλλων, υπήρχαν προς πώληση προπληρωμένες κάρτες για διαδικτυακές αγορές.

Ο 55χρονος κάλεσε τηλεφωνικά το εν λόγω κατάστημα προφασιζόμενο ότι φέρει την ιδιότητα του τεχνικού της εταιρείας προπληρωμένων καρτών, ισχυρίστηκε ότι το μηχάνημα έκδοσης έχει βλάβη, με αποτέλεσμα να πείσει εργαζόμενο του καταστήματος να του εκτυπώσει και να του αποστείλει προπληρωμένες κάρτες, τις οποίες χρησιμοποίησε σε ιστοσελίδες διαδικτυακού στοιχηματισμού.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας διενεργήθηκε ψηφιακή έρευνα και ανάλυση των δεδομένων και στοιχείων της εν λόγω υπόθεση και ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του 55χρονου στην υπόθεση και σχηματίσθηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος του, για απάτη μέσω διαδικτύου και παραβάσεις της Νομοθεσίας για τα παίγνια.
 
 



Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή