Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Υποδοχή μελών του Φιλελληνικού Συλλόγου Νόστος στο Δημαρχείο Καλαμπάκας

Διήμερη επίσκεψη στην περιοχή της Καλαμπάκας πραγματοποίησε ο φιλελληνικός σύλλογος Νόστος που εδρεύει στην Αργεντινή και έχει ως στόχο την προβολή του Ελληνισμού στην ευρύτερη περιοχή της Λατινικής Αμερικής.

Τριάντα δύο μέλη του συλλόγου, καθηγητές πανεπιστημίου, γιατροί, δικηγόροι κ.α. από την Αργεντινή, τη Χιλή και την Ουρουγουάη πέρασαν σήμερα από το Δημαρχείο Καλαμπάκας, όπου τους υποδέχθηκε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Κωνσταντίνος Ράντος. Τα μέλη του συλλόγου ξεναγήθηκαν στο Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης του Δήμου μας, από όπου έλαβαν χρήσιμες πληροφορίες για τα αξιοθέατα της περιοχής μας.

Η πρόεδρος του συλλόγου Χριστίνα Τσαρδίκου, δήλωσε ενθουσιασμένη με την περιοχή και τα Μετέωρα. Πληροφορούμενη ότι υπάρχουν αρκετά νέα Μουσεία στην πόλη της Καλαμπάκας που αξίζει και πρέπει να επισκεφτούν, διαπίστωσε ότι δεν αρκεί μόνο μία διανυκτέρευση στην περιοχή μας και αυτό θα το λάβουν υπόψη στο επόμενο ταξίδι τους. Αφού ευχαρίστησε για τη φιλοξενία, προσέφερε στον Αντιδήμαρχο ένα βιβλίο του συλλόγου και μία φανέλα της Αργεντινής.

Δήμος Καλαμπάκας

 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή