Υποδοχή στα Τρίκαλα του 9ου Παγκοσμίου Ανταμώματος των Θεσσαλών με …ειδική έκδοση

Το πανθεσσαλικό περιοδικό τουρισμού πολιτισμού και Ανάπτυξης «ΞΕΝΙΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΣ» με αφορμή το 9ο Παγκόσμιο Αντάμωμα των Θεσσαλών, που γίνεται στα Τρίκαλα (28 – 30 Ιουλίου ) προχωρά στην έκδοση ενός ειδικού αφιερώματος με κεντρικό θέμα την μετανάστευση και κυρίως την αναγκαιότητα της σύνδεσης της Θεσσαλίας με τους όπου γης Θεσσαλούς. 

Πρόκειται για μία ακόμη πρωτοβουλία της Συντακτικής ομάδας του «ΞΕΝΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΥ» στο πλαίσιο της υλοποίησης του κεντρικού στόχου αυτής της πολυεπίπεδης προσπάθειας που είναι η προβολή της Θεσσαλίας και των ανθρώπων της σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και την Οικουμένη και η καλύτερη γνωριμία των Θεσσαλών μεταξύ τους. 

Αυτή η ειδική έκδοση θα «ταξιδέψει» σε κάθε γωνιά του πλανήτη αφού θα διανεμηθεί στη διάρκεια του ανταμώματος σε Θεσσαλούς που ζούνε και διαπρέπουν στις ΗΠΑ, στην Αυστραλία, στον Καναδά, στην Γερμανία, στην Αγγλία και γενικά σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της υφηλίου. 

Θα δοθεί δε ή θα αποσταλεί ικανός αριθμός αντιτύπων σε κάθε θεσσαλική συλλογικότητα του εξωτερικού. 

Στόχος να αποτελέσει έναν ζωντανό και συνεχή δίαυλο επικοινωνίας πολλών Θεσσαλών ανά την Υφήλιο και την ανάπτυξη συνεργειών, επωφελών για όλους. 

ΓΙΑ ΤΟΝ «ΞΕΝΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟ» 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΠΗΣ εκδότης διευθυντής 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 
Μαυροκορδάτου 3 | 421 00 | ΤΡΙΚΑΛΑ | Τ: 24310 33215
[email protected]Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή