Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Υποψήφιος με τον Χήρα ο Κωνσταντίνος Νταλάσης

Μέσω μιας θερμής και εγκάρδιας χειραψίας επισφραγίστηκε και επισήμως η υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Νταλάση του Νικολάου στις αρχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Πύλη κ. Θεοδώρου Χήρα.
Ο Κωνσταντίνος , είναι 33 ετών με καταγωγή από τα Στουρναραίικα, ιδιωτικός Υπάλληλος σε επιχείρηση που εδρεύει εντός του Δήμου Πύλης, σύζυγος της Όλγας Αδάμου με καταγωγή από τα Στουρναραίικα και πατέρας δύο τέκνων.
Ο ίδιος δήλωσε με χαρά και αποφασιστικότητα: Θέτω τον εαυτό μου για πρώτη φορά στην τοπική αυτοδιοίκηση και αυτό οφείλεται αποκλειστικά στον Θεόδωρο Χήρα και στο όραμα και στις αξίες που διέπουν τον συνδυασμό του “Πορεία στο Μέλλον”. Αγαπώ με όλη μου την ψυχή τα Στουρναραίικα και θα αγωνιστώ για να αφήσουμε ένα ισχυρό αποτύπωμα ανάπτυξης στην Τοπική μας Κοινότητα, ως παρακαταθήκη στις επόμενες γενεές.
Από την πλευρά του ο Θεόδωρος Χήρας του ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στον αγώνα του , ενώ τόνισε ότι νέα άτομα με θέληση για προσφορά στον τόπο τους, αποτελούν τα εχέγγυα για ένα καλύτερο και ελπιδοφόρο μέλλον στα ορεινά χωριά του Δήμου μας.
TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή