Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Υποψήφιος με τον Θεόδωρο Χήρα και ο Γεώργιος Κουρκούνης

Σε άλλη μια δυναμική μεταγραφή για τον συνδυασμό του «Πορεία στο μέλλον» προχώρησε ο Θεόδωρος Χήρας καθώς έδωσε τα χέρια με τον Γεώργιο Κουρκούνη του Νικολάου και πλέον πορεύονται από κοινού ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Ο Γιώργος γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει μόνιμα στην Πηγή Τρικάλων.

Είναι ελεύθερος επαγγελματίας, ενώ στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό «Πρώτα ο Άνθρωπος» του κ. Μαράβα.

Ο Γιώργος θα είναι υποψήφιος για το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Πηγής.

Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά πως «Ήρθε πλέον το πλήρωμα του χρόνου για να εκλεγεί Δήμαρχος Πύλης ο Θεόδωρος Χήρας. Η κοινωνία μας αυτό επιθυμεί και εμείς θα βοηθήσουμε για να γίνει πραγματικότητα. Το όραμα και οι προτάσεις του γιατρού για μία νέα μέρα στον Δήμο Πύλης με έπεισαν και συντάσσομαι δίπλα του, με όλες μου τις δυνάμεις».

Ο Θεόδωρος Χήρας, εμφανώς ενθουσιασμένος δήλωσε πως «Ο Γιώργος είναι συνώνυμο της μαχητικότητας, της προθυμίας και της αποφασιστικότητας. Έχει μέσα του διαχρονικά το μικρόβιο της ενασχόλησης με τα κοινά και αστείρευτη θέληση για προσφορά. Είναι πραγματικά αεικίνητος και από τα πλέον αγαπητά άτομα στην Πηγή.

Γιώργο καλώς ήρθες στην ομάδα μας και καλή επιτυχία».

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή