Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Υποψήφιος με τον Θεόδωρο Χήρα ο Απόστολος Σπαθής

Δήλωση εθελοντικής συμμετοχής στον συνδυασμό  «Πορεία στο Μέλλον»

 Ως προοδευτικό και δημιουργικό άτομο αφοσιωμένο στη δημιουργία θετικών αλλαγών επιλέγω τον ενοποιημένο συνδυασμό «Πορεία στο Μέλλον» για να υποβάλλω την υποψηφιότητά μου ως Δημοτικός Σύμβουλος.

Να γιατί:

Να συμβάλλω στην γρήγορη πρόοδο, τη βελτίωση της ποιότητας της καθημερινότητας των πολιτών και την πολύπλευρη ανάπτυξη του Δήμου Πύλης

Να προωθήσω την καινοτομία, τις βιώσιμες πρακτικές, την εξυπηρέτηση των πολιτών και την επιχειρηματικότητα

Να αξιοποιήσω ευκαιρίες για απορρόφηση και εφαρμογή οικονομικών, αναπτυξιακών και άλλων  προγραμμάτων Ευρωπαϊκών και μη του Δήμου μας.

Να αγκαλιάσω τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά μας οικοδομώντας παράλληλα αρραγείς γέφυρες εμπιστοσύνης με τους πολίτες

Να προωθήσω και να συμβάλλω στην εφαρμογή τεχνολογικών επιτευγμάτων που είναι ζωτικής σημασίας στη σημερινή ψηφιακή εποχή.

Να συμμετέχω ενεργά σε κοινοτικές πρωτοβουλίες

Να βοηθήσω στην οικονομική ευρωστία των τοπικών επιχειρήσεων, στην ενίσχυση της αξιοπιστίας και  στην ανάπτυξη του τουρισμού.

Γιατί τίποτα από τα παραπάνω δεν έγιναν από την υπάρχουσα Δημοτική αρχή παρόλο που οι πολίτες υπομονετικά περιμένουν πολλά χρόνια.

Γιατί ο Δήμος Πύλης σέρνεται τόσα χρόνια χωρίς την παραμικρή ανάπτυξη.

Γιατί είναι ο τόπος που έζησα και μεγάλωσα, γιατί είναι η γενέτειρά μου και πρέπει να βοηθήσω για τη μεγιστοποίηση της ανάπτυξής του.

Γιατί, όπως λέει και η Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ «Όταν διοικούν ανίκανοι, φταίνε οι ικανοί».

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή