Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Υποψήφιος με τον Θεόδωρο Χήρα, ο Τσιαπαρας Γεώργιος!

Άλλη μια ισχυρή προσθήκη στις τάξεις του συνδυασμού «Πορεία στο μέλλον» έλαβε χώρα και επίσημα, καθώς ο Γεώργιος Τσιαπάρας του Κωνσταντίνου θα είναι υποψήφιος για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Ο Γιώργος θα είναι υποψήφιος για Δημοτικός Σύμβουλος στην Δημοτική Ενότητα Γόμφων.

Ο Γιώργος γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει μόνιμα στους Γόμφους Τρικάλων.

Είναι συνταξιούχος Σωφρονιστικός Υπάλληλος και ελεύθερος επαγγελματίας, ενώ είναι και πατέρας δύο τέκνων.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο πολύ φιλότιμο, δραστήριο, πρόθυμο, κοινωνικά ανήσυχο και ευρέως αγαπητό σε όλο τον Δήμο Πύλης.

Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά πως «Κατέρχομαι για πρώτη φορά υποψήφιος στην τοπική αυτοδιοίκηση. Το έναυσμα για την ενεργοποίηση μου, δόθηκε από τη συνένωση των παρατάξεων Χήρα και Τσιούτσια. Η νέα μεγάλη παράταξη ” Πορεία στο μέλλον ” αποτελεί απόφαση σταθμό στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του Δήμου Πύλης και η δυναμική που εκπέμπεται είναι ήδη ολοφάνερη από άκρη έως άκρη του Δήμου μας»

Ο Θεόδωρος Χήρας και ο Βαλάντης Τσιούτσιας εμφανώς ικανοποιημένοι, δήλωσαν πως «Είναι τιμή μας που τόσο αξιόλογα άτομα στην τοπική κοινωνία επιλέγουν τον συνδυασμό ” Πορεία στο μέλλον ” για να πορευτούν αυτοδιοικητικά. Στελέχη σαν τον Γιώργο έχουν μόνο να προσφέρουν και να αναδείξουν το πρόγραμμα μας και αξίζουν την αναγνώριση και τη στήριξη των συνδημοτών μας.

Γιώργο καλώς ήρθες στην ομάδα μας και καλή επιτυχία!».

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή