Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ύποπτη διάρρηξη έγινε στο σπίτι της Ελένης Τουλουπάκη

Διέρρηξαν το σπίτι της Εισαγγελέως Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη. Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή την Κυριακή το πρωί από τη γυναίκα που πήγε να καθαρίσει το σπίτι της κυρίας Τουλουπάκη, η οποία έλειπε για διακοπές στην Κρήτη και θα επέστρεφε την Κυριακή το απόγευμα. Οι άγνωστοι που εισέβαλαν στην κατοικία της εισαγγελέως, έκαναν φύλλο και φτερό το γραφείο της, όπως είπε στην εισαγγελέα η γυναίκα που πήγε να καθαρίσει. Έψαξαν όλους τους φακέλους με δικογραφίες που υπήρχαν στο γραφείο, ενώ δεν πήραν απολύτως τίποτε από πολύτιμα αντικείμενα που υπήρχαν στο σπίτι. Να σημειωθεί ότι το σπίτι της κυρίας Τουλουπάκη δεν είχε συναγερμό.

Πολλά είναι τα ερωτήματα που γεννώνται από αυτή την τόσο περίεργη διάρρηξη. Τι έψαχναν στις δικογραφίες οι άγνωστοι διαρρήκτες; Τι κατάφεραν να βρουν; Για το αν κλάπηκαν έγγραφα, θα διαπιστωθεί αφού επιστρέψει στο σπίτι της η εισαγγελέας. Μπορεί όμως και να μην ήθελαν να κλέψουν, απλά να διαπιστώσουν τι άλλο υπάρχει στα χέρια της εισαγγελέως που δεν έχει δει ακόμη το φως της δημοσιότητας και να το αντιγράψουν, ακόμη και φωτογραφίζοντάς το. Μπορεί όμως να ήθελαν και να εξαφανίσουν κάποια πρωτότυπα έγγραφα που τα θεωρούσαν σημαντικά. Όλα αυτά θα φανούν, αφού πρώτα διαπιστωθεί εάν πήραν και τι, οι ποντικοί που βρήκαν την ευκαιρία να μπουκάρουν στο σπίτι της, κατά τις Αυγουστιάτικες διακοπές της εισαγγελέως στη γενέτειρά της.

Είναι ίδια περίπτωση, με τη διάρρηξη που έγινε στο σπίτι της Γιάννας Παπαδάκου, άλλης μιας εμπλεκόμενης στην υπόθεση Novartis.

Οι πολλές συμπτώσεις μαζί, παύουν να είναι συμπτώσεις.  

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή